Yandex Metrica

Muharrem İnce kaç imza aldı? Muharrem İnce Aday olabilecek mi? Aday olması için kaç imza alması gerekiyor?

Muharrem İnce kaç imza aldı? Muharrem İnce Aday olabilecek mi? Aday olması için kaç imza alması gerekiyor?

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce aday olabilmek için imza toplamaya başladı. Vatandaşlar Muharrem İnce’nin ne kadar imza topladığını araştırmaya başladı. Peki, Muharrem İnce kaç imza aldı? Muharrem İnce Aday olabilecek mi? Aday olması için kaç imza alması gerekiyor?

Genel

23.01.2024, 20:37

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce aday olduğunu açıklamış YSK’ya adaylık başvurusunda bulunmuştu. Adaylık için gerekli imza sayısını toplamaya başlayan İnce ve ekibinin ne kadar imza topladığı merak konusu oldu. Peki, Muharrem İnce kaç imza aldı? Muharrem İnce Aday olabilecek mi? Aday olması için kaç imza alması gerekiyor?

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE NE KADAR İMZA TOPLADI?

Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, resmi olarak aday gösterilebilmesi için 100 bin seçmenin imzasına ihtiyacı var. Muharrem İnce'nin topladığı imza sayısı 63 bini aştı.

üksek Seçim Kurulu'nun (YSK) adaylık başvurusunu kabul ettiği isimler şöyle:

Davut Turan, Doğu Perinçek, Erkan Trükten, Halil Murat Ünver, Hilmi Özden, İrfan Uzun, Muhammed Ali Fatih Erbakan, Muharrem İnce, Sinan Oğan, Tevfik Ahmet Özal, Yakup Türkal.

Cem Uzan'ın başvurusu ise bizzat yapmadığ için kabul edilmemiş, Uzan'ın yaptığı itiraz da reddedilmişti.

Daha önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, adaylık için gerekli olan 100 bin imza sayısına ilk gün ulaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading