Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67765.17

%0.45 expand_less

Mikail Bozlağan kimdir? Mucize çocuk Mikail Bozlağan teröristlerce katledildi!

Emniyet Genel Müdürlüğü önünde terör saldırısında kullanılan aracın Kayseri'de teröristlerce gaspedildiği ve aracın sahibi Mikail Bozlağan'ın başından vurularak teröristlerce öldürüldüğü öğrenildi. Mikail Bozlağan kimdir? sorusu sorulmaya başlanırken Mikail Bozlağan'ın 6 yaşında mucize eseri hayatta kaldığı öğrenildi.

Genel

23.01.2024, 21:29

Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda kullanılan aracın sahibinin törösitler tarafından katledildiği öğrenildi. Kayseri'nin Develi ilçesinde kaspedilen aracın sahibinin Mikail Bozağan olduğu öğrenildi ve veteriner teknikerliği yaptığı öğrenildi. Öldürülen veteriner Mikail Bozlağan'ın hikayesi de ortaya çıktı. Ailesi ise taziyeleri almaya başladı. Mikail Bozlağan kimdir?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Saldırı girişiminde kullanılan araçla ilgili yapılan araştırmada, Kayseri'nin Develi ilçesindeki özel bir iş yerinde veteriner sağlık teknisyeni olarak görev yapan Mikail Bozlağan adlı vatandaşımız, bu teröristlerce katledilerek aracı gasbedilmiştir.Teröristlerce katledilen Mikail Bozlağan’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı dileriz."

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

MİKAİL BOZLAĞAN KİMDİR?

Saldırıda kullanılan aracın sahibi Mikail Bozlağan Kayseri'nin Develi ilçesinde öldürüldü. 

Veteriner olarak görev yapan Mikail Bozlağan küçük bir çocukken mucize kurtuluşun kahramanı oldu. Mikail Bozlağan yıllar sonra teröristler tarafından katledildi.

Bozlağan’ın ailesi taziyeleri kabul etmeye başladı. 

Teröristler, Develi ilçesi Küçükkünye Avlağa mezrasında gece saatlerinde evine giden veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın önünü kesti.  Bozlağan'ın vahşice öldürdükten sonra aracını çaldı.

Gasbedilen araç, terör örgütü mensupları tarafından Ankara'ya getirilerek bombalı saldırıda kullanıldı.

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

2 YIL ÖNCE EVLENDİ 6 AYLIK BEBEĞİ VARDI

Veteriner Bozlağan'ın, 2 yıl önce evlendiği, 6 ay önce de baba olduğu ortaya çıktı.

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

MUCİZE İLE HAYATTA KALDI

Mikail Bozlağan 2005 yılında, henüz 6 yaşındayken, aynı yaştaki kuzeni ile mantar toplamaya gitmişti. Yollarını kaybeden kuzenlerden Hüseyin, Adana'nın Feke ilçesinde ölü olarak bulundu. Köy yolunu bularak minibüsün rotasını izleyen Mikail ise yaşama tutundu. Hayatta kalmayı başararak 'mucize çocuk' olarak anıldı. Teröristlerin hain emelleri, 18 sene sonra Mikail'i hayattan kopardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading