Yandex Metrica

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da yağmur etkili olmaya başladı

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da yağmur etkili olmaya başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi için yaptığı sağanak yağış uyarılarının ardından gece saatlerinden itibaren İstanbul'da yağmur yağmaya başladı.

Genel

23.01.2024, 20:38

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da beklenen yağmur gece saatlerinde etkili olmaya başladı.Kentin bazı ilçelerinde sağanak şeklinde etkili olan yağış, sokağa çıkanları yakalarke yağmur kent genelinde devam ediyor. 

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLACAK 

Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi  Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği açıklandı.Hava sıcaklıklarının 5-10 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşecek. Meteoroloji İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada son değerlendirmelere göre; Salı gününden itibaren İstanbul'da, güneyli yönlerden zamanla batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (40-60 km/saat, yer yer kısa süreli 70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading