Yandex Metrica

Meteoroloji uyardı! 10 ili sağanak yağış vuracak

Meteoroloji uyardı! 10 ili sağanak yağış vuracak

Doğu Karadeniz'de sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Yağışların özellikle Trabzon, Rize ve Artvin'de etkili olması öngörülürken, kuvvetli rüzgara karşı da uyarıda bulunuldu.

Genel

23.01.2024, 17:51

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Ordu, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevreleri ile Samsun'un doğusu ve Hakkari'nin kuzeydoğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların; Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-50 yer yer 100 kg/m2) olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik yaşanmazken, rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

21 AĞUSTOS HAVA DURUMU

İSTANBUL 29°C

Az bulutlu

ANKARA 31°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR 35°C

Az bulutlu ve açık

ANTALYA 37°C

Az bulutlu ve açık

TRABZON 25°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR 39°C

Az bulutlu ve açık

GAZİANTEP 37°C

Az bulutlu ve açık

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading