Yandex Metrica

Marmaris, Datça, Bodrum, Bozcaada... Adım atacak yer yok!

Marmaris, Datça, Bodrum, Bozcaada... Adım atacak yer yok!

Tatil beldeleri 9 günlük tatile yüzde 100 dolu girdi. Marmaris, Datça, Antalya ve Bozcaada'da büyük yoğunluk var. Marmaris ve Datça'ya 75 bin araç giriş yaptı. Antalya'ya bir günde giden turist sayısı 100 bine ulaştı.

Genel

23.01.2024, 17:40

Tatil bölgeleri tıklım tıklım. 9 günlük tatilde büyük şehirlerden tatil bölgelerine akın var. Ünlü tatil ilçelerine on binlerce araç giriş yaptı.

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

MARMARİS VE DATÇA'YA 75 BİN ARAÇ GİRİŞ YAPTI

Muğla'nın turistik ilçeleri Marmaris ve Datça’ya giden vatandaşlar yollarda büyük yoğunluk oluşturdu.

Normal günlerde Marmaris'e günlük 11 ile 13 bin arası araç giriş yaparken, tatiil nedeniyle 36 saatte 75 bin araç giriş yaptı.

Cuma 19.00 ile pazar 11.00 saatleri arasında, çoğunluğu İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara ile Karadeniz illerinden gelenlerin geçiş yaptı.

Kurban Bayramı tatilini Datça'da geçirnek isteyenler de bu ilçeye girişlerde kuyruk oluştu. 

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

Bu iki ilçeye gidiş güzergahındaki Marmaris-Muğla karayolunun 21'inci kilometresinde bulunan Çetibeli Jandarma Kontrol Noktasında ekipler denetimlerini sürdürüyor.


MARMARİS'TE UZUN ARAÇ KUYRUĞU

Bu arada Marmaris ilçe merkezindeki Ulusal Egemenlik, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinde yoğun araç trafiği görüldü. Zaman zaman trafik tıkandı, uzun beklemeler yaşandı.

Ulusal Egemenlik Caddesi'nden Atatürk Caddesi'ne kadar uzanan 8 kilometrelik güzergahı araçlar 20 dakikada geçebildi. 


 

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

İLÇE GİRİŞLERİNDE YOĞUN DENETİM VAR

Denetimler nedeniyle 5 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. Jandarma ve polis ekipleri evrak, sicil taraması yaptı. Jandarma 'Çimen' adlı narkotik köpeği ile araçlarda uyuşturucu aradı.

 Kontrol noktasında bayram boyunca sıkı denetimler yapılacağı ifade edildi.

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı! Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi... Haberi Görüntüle

ANTALYA'YA BİR GÜNDE 100 BİN TURİST

Türkiye'nin en önemli turizm kenti Antalya'da da büyük yoğunluk var. Şehre 1 günde hava yoluyla gelen yerli ve yabancı turist sayısı 100 bini aştı.

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

14-18 Temmuz'da toplam 3 bin 768 uçak iniş-kalkışı ve 839 bin 507 kişilik turist hareketi oluştu. Havalimanına her 6 dakikada 1 uçak iniyor.



6 DAKİKADA BİR UÇAK İNİYOR

 Doluluk oranları dış hatlar gelişlerde yüzde 80, gidişlerde yüzde 60, iç hatlarda ise yüzde 100. Antalya Havalimanı'ndaki gelen-giden uçak hareketliliğine göre, her 1,9 dakika 1 uçak inişi ve kalkışı gerçekleşiyor. 6 dakikada da 1 uçak iniyor.

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

BOZCAADA'DA YÜZDE 100 DOLULUK

 Kuzey Ege'deki turizm cenneti Bozcaada da yoğun. 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi konaklama tesislerinde yüzde 100 doluluk var. 

Resmi olarak 4 bin 194 yatak kapasitesine sahip Bozcaada’da, günlük kiralanan konut ve bağ evleri ile bayram döneminde günde 15 bin turistin ağırlanması bekleniyor.

Bu sayının, bayram tatili boyunca adaya günübirlik ziyaret edecek tatilcilerle 20 bine ulaşacağı belirtiliyor.



TATİLCİLERE 'REZERVASYON' UYARISI

Turizm merkezi Bozcaada'ya tatilcilerin yoğun talebi olduğunu söyleyen Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Erkan Yavuz'dan uyarı var. Yavuz "Kurban Bayramı'nda doluluk oranımız yüzde 100'e ulaşmıştır. Gelecek olan bütün misafirlerimize önerilerimiz, lütfen rezervasyon yaptırmadan adamıza gelmeyin. Aşırı yoğunlukta mağdur kalmayın" ifadesini kullanıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading