Yandex Metrica

Marmaray seferleri neden durdu? Marmaray'da intihar mi oldu? Marmaray'da intihar eden kişi kız mı erkek mi? Neden intihar etti? Görüntüleri var mı? 8 Şubat Marmaray neden çalışmıyor?

Marmaray seferleri neden durdu? Marmaray'da intihar mi oldu? Marmaray'da intihar eden kişi kız mı erkek mi? Neden intihar etti? Görüntüleri var mı? 8 Şubat Marmaray neden çalışmıyor?

Bugün Marmaray'da üzücü bir olay meydana geldi. Marmaray'da saat 16:20'de Feneryolu İstasyonu'nda bir vatandaşımız intihar etti. Marmaray seferleri neden durdu? Marmaray Söğütlüçeşme İstasyonu çalışmıyor mu? Marmaray'da intihar eden kişi kız mı erkek mi? Marmaray'da intihar eden kişi neden intihar etti? İntihar görüntüleri var mı? İşte detaylar...

Genel

17.05.2024, 04:28

Marmaray seferlerinin neden gelmediğini merak eden vatandaşlar, Marmaray seferlerinin neden gelmediğini araştırmaya başladı.

Marmaray tarafından yapılan açıklamada ''Söğütlüçeşme-Göztepe istasyonları arası tek hat işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır.'' ifadeleri yer aldı.

Peki Marmaray neden çalışmıyor? Marmaray seferleri neden durdu? Marmaray Söğütlüçeşme İstasyonu çalışmıyor mu? Marmaray'da intihar eden kişi kız mı erkek mi? Marmaray'da intihar eden kişi neden intihar etti? İntihar görüntüleri var mı? İşte detaylar...

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

MARMARAY'DA BİR VATANDAŞIMIZ İNTİHAR ETTİ

İstanbul'un sıkça kullanılan toplu taşıma araçlarından olan Marmaray'da üzücü bir olay meydana geldi.

Marmaray'ın Feneryolu İstasyonu'nda bir vatandaş intihar etti.

Yaşanan üzücü olay ile ilgili Marmaray, sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Marmaray tarafından yapılan açıklamada ''Marmaray Feneryolu istasyonunda saat 16.20’de meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Söğütlüçeşme-Göztepe istasyonları arası tek hat işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır.'' ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading