Yandex Metrica

Malatya 19 Şubat DEPREM | Kaç büyüklüğünde? Deprem hangi ilçede, nerede oldu?

Malatya 19 Şubat DEPREM | Kaç büyüklüğünde? Deprem hangi ilçede, nerede oldu?

19 Şubat Pazartesi günü ülke genelinde peş peşe depremler meydana geldi. Bursa'nın ardından Malatya'da da deprem yaşandı. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Malatya 19 Şubat deprem Kaç büyüklüğünde? Deprem hangi ilçede, nerede oldu? 

Genel

19.02.2024, 16:02

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'da 19 Şubat'ta sarsıntı yaşandı. Deprem pek çok ilimizden de hissedildi. Deprem bölgede paniğe neden oldu.

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

MALATYA 19 ŞUBAT DEPREM KAÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE?

AFAD'dan gelen açıklamaya göre Malatya'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem saat 12.23'te yaşandı. Değremin derinliği ise 17. kilometre olarak açıklandı. Deprem bölge illerden de hissedildi. 

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

MALATYA DEPREM HANGİ İLÇEDE, MEREDE OLDU?

Malatya'da merkez üssü Doğanşehir olan bir deprem yaşandı. Depremin büyüklüğü ise 4.3 olarak açıklandı. Deprem bölgede paniğe neden oldu.

Malatya'nın bir deprem bölgesi olduğunu hatırlatmakta fayda var.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading