Yandex Metrica

Kudüs Dijital Gösterimi

Kudüs Dijital Gösterimi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, farklı ve ilgi toplayan kültürel etkinlik çalışmalarına bir yenisini ekledi. Kudüs Dijital Gösterimi pazartesi gününden itibaren ziyaretçilerini ağırlayacak.

Genel

23.01.2024, 17:33

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan "360 Kültür Sanat" projesi kapsamında "Kudüs Dijital Gösterimi", 14 Haziran'da Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda açılacak.

3 BOYUTLU HOLOGRAM TEKNOLOJİSİYLE GERÇEK BİR DENEYİM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı açıklamasına göre, 360 Kültür Sanat Kudüs Dijital Gösterimi'nde, geçmişten bugüne Kudüs'ün tarihi kronolojik olarak çeşitli dönemlerin fotoğrafları ve arşiv görüntüleriyle zenginleştirilen 3 boyutlu hologram filmiyle ziyaretçilere aktarılacak.

DÜNDEN BUGÜNE İSRAİL'İN ZULMÜ

Başta Kubbet'üs-Sahra olmak üzere Kudüs'ün mabetlerinin güncel ve etkileyici fotoğraflarından hazırlanan video mapping de sergide sunulacak. Mescid-i Aksa'nın ve Filistin'in, İsrail tarafından işgal sürecinin anlatılacağı gösterimde, İsrail'in bugüne kadar gerçekleştirdiği katliamlar ve Filistinlerin yaşadığı zulüm tüm yönleriyle anlatılacak. Sergide, ziyaretçilere Mayıs 2021'de Şeyh Cerrah Mahallesi'nde başlayan işgalin seyri de sunulacak.

360 Kültür Sanat Kudüs Dijital Gösterimi, 14 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında, (pazar günü hariç) Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda ücretsiz olarak ziyarete açık.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading