Yandex Metrica

Kızılay'dan Belarus-Polonya sınırındaki göçmenlere yardım eli! İlk tır yola çıktı

Kızılay'dan Belarus-Polonya sınırındaki göçmenlere yardım eli! İlk tır yola çıktı

İnsani dramın yaşandığı Belarus-Polonya sınırındaki göçmen krizini yakından takip eden ve mağdurlara el uzatmak için desteğe hazır olduğunu dünyaya duyuran Kızılay, bölgeye ilk parti yardımını İstanbul’dan gönderdi.

Genel

23.01.2024, 18:24

Kızılay, Belarus- Polonya  sınırında yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı. AB ülkelerine geçmek için Belarus'a ulaşan ve burada mağdur olan göçmen grupların soğuk kış günlerinde verdiği yaşam mücadelesine destek olan Kızılay sınırdaki göçmenlere insani yardım malzemesi gönderdi.

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

1 TIR DOLUSU İNSANİ YARDIM MALZEMESİ GÖNDERİLDİ

Kızılay, Belarus-Polonya sınırında zor koşullar altında bulunan göçmenlere ısıtıcı, yatak, battaniye, yastık, uyku tulumu ve kişisel koruyucu ekipmandan (maske, nitril eldiven) oluşan 1 tır dolusu insani yardım malzemesini İstanbul'daki Marmara Bölge Afet Yönetim Merkezi'nden gönderdi. Kızılay Genel Müdür Yardımcıları Alper Küçük ile İbrahim Özer'in ev sahipliğinde yapılan uğurlama törenine Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Jagan Chapagain, IFRC Avrupa Direktörü Birgitte Bischoff Ebbesen de eşlik etti.

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA YENİ SEVKİYATLAR YAPILACAK

Yardım malzemeleri, tamamı Kızılay'a ait olan Kızılay Lojistik şirketi organizasyonunda bölgeye ulaştırılacak. İhtiyaç duyulabilecek diğer yardım malzemelerinin hazırlığını da yapan Kızılay, talepler doğrultusunda yeni sevkiyatlarını planlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading