Yandex Metrica

Sitede Ara

Kırıkkale'de bir vatandaş, banka hesabına yanlışlıkla yatan 600 bin lirayı iade etti

Kırıkkale'de bir vatandaş, banka hesabına yanlışlıkla yatan 600 bin lirayı iade etti

Kırıkkale'de yaşayan ve borcu olan Emre Akçeşme, banka hesabına yanlışlıkla 600 bin TL yatırıldığını fark edince şoka uğradı. Durumu bildirmek için banka ile iletişime geçen Akçeşme, parayı gerçek sahibine iade etti. 

Genel

23.01.2024, 18:15

Kırıkkale'de banka hesabına yanlışlıkla 600 bin lira yatan adam, paraytı iade etti.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

BORCU YÜZÜNDEN ARABASINI SATTI

Kırıkkale'de yaşayan 36 yaşındaki Emre Akçeşme isimli vatandaş, borcu olduğu için arabasını satmak zorunda kaldı ve para çekmek için bankamatiğe gidince hesabında gördüğü 600 bin lira karşısında şoke oldu. Akçeşme hemen bankaya durumu bildirdi ve işlemlerin ardından, hata düzeltilerek, para gerçek sahibine iaede edildi.

Akçeşme, yaşadığı durumu "Borçlarımı dağıtmak için bankamatiğe geldiğimde çok afaki bir parayla karşılaştım, 600 bin lira kadar. Orada nefsinle bir 10 saniye savaşıyorsun. Eğer nefsine yenik düşersen para senindir. Bize büyüklerimiz yalanı, dolanı, haramı öğretmediği için biz nefsimize yenik düşmedik. Çok şükür bize ait olmayan parayı bankayı arayıp, geri teslim ettik. Yaptığımız işten gururluyuz. Herkesin yapması gereken bir olay olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullanarak anlattı.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

'EĞER NEFSİNE YENİK DÜŞERSEN PARA SENİN'

Akçeşme nefsine yenik düşmediğine dikkat çekti ve sözlerine şöyle devam etti:

"Bankamatiği gördüm orada bir 10 saniye dünya durdu. Şoke oldum. Şoke olunca böyle hesaba yeninden girip çıkıyorsun, bakıyorsun para duruyor mu diye. Para senin değil, biz de herkesin yapması gereken olayı yaptık. Dünya duruyor 10 saniye. Eğer nefsine yenik düşersen para senin. Çok şükür biz nefsimize yenik düşmedik. Parayı da geri iade ettik."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading