Yandex Metrica

Kapıkule Sınır Kapısı'nda uyuşturucu, altın ve kaçak eşyalar ele geçirildi

Kapıkule Sınır Kapısı'nda uyuşturucu, altın ve kaçak eşyalar ele geçirildi

Kapıkule'de gerçekleştirilen 6 operasyonda 12 kilogram uyuşturucuyla birlikte 5 kilogram külçe altın ve kaçak ürünler ele geçirildi.

Genel

01.03.2024, 18:23

Kapıkule Sınır Kapısı'nda 6 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 12 kilogram uyuşturucuyla birlikte 5 kilogram külçe altın ve kaçak ürünler ele geçirildi.

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı! Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi... Haberi Görüntüle

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZLATINA ALINDI

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen sahipsiz çantalar riskli görüldükleri için X-ray cihazına yönlendirildi. Bir tırdan atıldığı tespit edilen çantalarda 2 kilogram kokain ve 7 kilogram esrar ele geçirilirken, tırın sürücüsü gözaltına alındı. Ekiplerin yine başka bir tırı aramalarında 3 kilogram esrar ele geçirdi. Tırın sürücüsüyle beraber uyuşturucu alıcısı olduğu belirlenen 2 kişiyi gözaltına alındı.

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

5 KİLOGRAM ALTIN VE 20 NAVİGASYON CİHAZI

Kapıkule'de bir otobüsün X-ray taramasında, bagajda tespit edilen gizlenmiş bir bölmede 5 kilogram altın ele geçirildi. Bir başka otobüsün altına kemerlerle bağlandığı anlaşılan 100 kilogram damiana çayı ve 20 navigasyon cihazı bulundu.

Şüpheli görülen bir minibüste oyuncak ve 3 bin 424 tekstil eşyası ele geçirildi. Gümrük Muhafaza ekipleri, X-ray taramasından geçen bir tırda ise 160 kilogram damiana çayı ve oto parçaları buldu.

Olaylarda gözaltına alınan 6 şüpheli kişinin işlemleri tamamlanırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı, 3'ü de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading