Yandex Metrica

İzmir sular altında: CHP'li belediyenin önlemleri yetersiz kaldı!

İzmir sular altında: CHP'li belediyenin önlemleri yetersiz kaldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan şiddetli yağış ve fırtına uyarısının ardından, İzmir'de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından, Konak ilçesi Alsancak semti ile Karşıyaka'nın Mavişehir ve Yalı mahallelerinde deniz taştı, deniz suları kaldırımlarla birleşti. CHP'li belediyenin önlemlerinin yetersiz kaldığı kent genelinde, sitelerin bahçeleri ile iş yerlerini su basarken, otoparklar da su içinde kaldıç Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Kordonboyu'nda mahsur kalan vatandaşlar zodyak botlarla kurtarıldı. Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 21:45

Meteoroloji'den gelen peş peşe uyarıların ardından İzmir'de dün gece kabus yaşandı. Etkili olan sağanak yağışın ardından deniz taştı, yollar denizle birleşti. 

Kentte, CHP'li belediyenin aldığı önlemler yetersiz kalırken; sitelerin bahçeleri ile iş yerlerini su bastı. Talatpaşa Bulvarı da sel nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Sahildeki sitelerin bahçeleri suyla dolarken, cadde ve sokaklar da sular altında kaldı. Çevredeki sitelerin görevlileri siren sesleriyle araç sahiplerini uyarırken; birçok vatandaş araçlarını kurtarmaya çalıştı. 

Araçlarının suya teslim olmaması için çabalayan 2 motorlu kurye, başarılı olamayınca motorlarını iple ağaca bağladı.

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

DRONLA GÖRÜNTÜLENDİ

Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Kordonboyu'nda mahsur kalan vatandaşlar zodyak botlarla kurtarıldı. Bölgede elektrikler kesildi. Sular altında kalan eğlence mekanından çıkamayan müzisyenlere, itfaiye ekipleri yardım etti.

Facianın boyutu ise sabahın erken saatlerinde gözler önüne serildi. İzmir'in son hali dronla görüntülendi. 

İşte İzmir'in sağanaktan sonraki hali...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading