Yandex Metrica

İstanbul'a sağanak yağış uyarısı! Çok fena geliyor

İstanbul'a sağanak yağış uyarısı! Çok fena geliyor

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında ''Marmara'nın doğusunda beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların bugün akşam saatlerinden itibaren etkili olacağı tahmin ediliyor'' şeklinde ifadelere yer verildi.

Genel

23.01.2024, 18:00

Meteoroloji, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'ya gök gürültülü yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, "Marmara'nın doğusunda beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların bugün akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Perşembe öğle saatlerine kadar etkili olması beklenen sağanak yağışlar sebebi ile meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. 

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

BU AKŞAM VE YARINA DİKKAT

Meteoroloji, bu akşam 20.00'dan itibaren başlayacak sağanak yağışın yarın saat 12.00'a kadar devam edeceğini bildirdi.

Açıklamada, perşembe öğle saatlerine kadar etkili olması beklenen sağanak yağışlar sebebi ile meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR 6-10 DERECE DÜŞECEK

Sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren düşmeye başlayacak. Perşembe günü ülke genelinde 6 ila 10 derece düşüş bekleniyor.

Soğuk ve yağışlı sistemin cuma günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olduktan sonra yurdu hafta sonunda terk etmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading