Yandex Metrica

İstanbul'a kar geldi, geliyor derken kapıya dayandı! Bolu Dağı'nda kar yağmaya başladı

Haftalardır İstanbul'a kar geldi, gelecek derken nihayet kapıya dayandı. Bolu Dağı kesiminde kar yağışı etkili olmaya başladı. Trafik polisleri de sürücüleri, kar yağışı ve sise karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Genel

23.01.2024, 20:22

İstanbul'a bekelenen kar nihayet kapıya dayandı. Bolu Dağı'nda kar yağmaya başladı.Gün boyunca bölgede aralıklarla etkili olan sağanak, Bolu Dağı'nın Bakacak, Seymenler ve Karanlıkdere kesimlerinde yerini kara bıraktı. 

Bölgede yoğun şekilde etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler trafikte yavaş ilerledi. Kara yolları ekipleri, güzergahlarda kar ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması başlatarak olası kazaların önüne geçmeye çalışıyor.

Trafik polisleri de sürücüleri, kar yağışı ve sise karşı dikkatli olmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları yönünde uyarıda bulundu.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

ABANT MİLLİ PARKI'NDA KAR GÜZELLİĞİ 

Bolu'da doğal güzellikleriyle ünlü Abant Milli Parkı'nda karın yağmasıyal park görenleri büyüledi. 

Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan milli parkta gün boyu aralıklarla etkili olan sağanak yerini kara bıraktı.

>.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading