Yandex Metrica

İŞKUR personel arıyor: 109 bin 781 personel istihdam edilecek! Başvuru ekranı, branş dağılımı ve kontenjan belli oldu

İŞKUR personel arıyor: 109 bin 781 personel istihdam edilecek! Başvuru ekranı, branş dağılımı ve kontenjan belli oldu

İŞKUR, birçok kişiye istihdam fırsatı sunmaya devam ediyor. KPSS şartlı veya şartsız olarak toplam 109 bin personel alımı ilanı, İŞKUR'un duyuru platformunda yer alıyor. İş arayan vatandaşlar için iş bulma sürecini kolaylaştıran İŞKUR'da, depo memuru, temizlik görevlisi, güvenlik personeli, aşçı, satış elemanı gibi çeşitli branşlarda açık iş ilanları yayınlandı. 

Genel

23.01.2024, 21:49

İŞKUR, yepyeni iş ilanları ile birçok kişiye farklı kazanç fırsatları sunmaya devam ediyor. İŞKUR'un güncel iş ilanları arasında depo memuru, temizlik görevlisi, güvenlik, aşçı, satış elemanı gibi çeşitli alanlarda, KPSS şartlı veya şartsız ilanlar yer alıyor.

Peki, İŞKUR iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır?

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

İŞKUR KAYIT OLMA VE İŞ İLANI BULMA

İŞKUR'un resmi web sitesine üye olarak, profilinizi oluşturup CV'nizi düzenleyerek mevcut iş ilanlarına başvuruda bulunma şansına sahip olabilirsiniz. Ana sayfada bulunan "Açık İlanlar" bölümünde, çalışma yeri, meslek, ülke, il, ilçe, eğitim bilgileri, vardiya türü ve ünvan gibi kriterleri doldurarak "Ara" butonuna tıklayarak iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

>İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading