Yandex Metrica

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden ceza kesti?

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden ceza kesti?

Rekabet Kurulu META Platforms, Inc. (META) hakkında kararını açıkladı. Kurul Meta hakkında geçici tedbir kararı verdi. Bu karar ile birlikte META hakkında günlük 4 milyon 796 bin 152 lira para cezası da uygulanacak. Peki Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden ceza kesti?

Genel

08.04.2024, 10:14

Rekabet Kurulu'ndan Meta hakkında flaş karar...  META'nın Instagram hesaplarına dayalı Threads profili oluşturan kullanıcıların verilerini kullanıcılara onay seçeneği sunmaksızın birleştirmesinin soruşturma tamamlanana kadar telafisi güç zararlara yol açacağının değerlendirildiği ifade edildi.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'A NE KADAR CEZA VERİLDİ?

Meta hakkında verilen karara göre günlük 4 milyon 796 bin 152 lira idari para cezası uygulanmasına karar verildi. Kuruldan yapılan açıklamaya  göre;  Instagram ve Threads arasındaki veri aktarım mekanizması neticesinde oluşabilecek veri birleştirme davranışının engellenmesi yönünde geçici tedbir uygulanmasına karar verildiği bildirildi.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

FACEBOOK'A NE KADAR CEZA KESİLDİ? 

Rekabet Kurulu Meta'ya 4 milyon 796 bin 152 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Loading