Yandex Metrica

İmamoğlu'nun telefonlarını bile açmadı! CHP'ye bir darbede Muharrem İnce'den geldi!

İmamoğlu'nun telefonlarını bile açmadı! CHP'ye bir darbede Muharrem İnce'den geldi!

CHP ile ittifak görüşmeleri yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 'seçimlere müstakil girme' kararı aldı. CHP'nin DEM Parti ile ilişkileri ve Şeyh Said söylemlerinden rahatsızlık duyan İnce'nin 13 belediye başkanı adayını açıklayacağı bildirildi. CHP'de gölge başkan olan Ekrem İmamoğlu'nun 'yeniden görüşme' başlatmak için İnce'yi aradığı fakat bu talebe cevap alamadığı ve Memleket Partisi'nin de kısa sürede İstanbul adayını açıkladı.   

Genel

22.03.2024, 14:24

Gazeteci Erdoğan Aktaş'ın aktarımlarına göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ittifak çalışmaları kapsamında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştü. Geçen hafta yapılan görüşmelerde Memleket Partisi'ne İzmir'de garanti olmak şartıyla bir ilçe belediyesi ve büyük şehirlerde meclis üyelikleri verilmesi konusunda pazarlıklar yapılmıştı.

 

CHP'NİN DEM PARTİ İLE İLİKİSİNDEN RAHATSIZ 

CHP'nin DEM Parti ile ilişkileri ve Şeyh Said söylemlerinden rahatsızlık duyan İnce'nin 13 belediye başkanı adayını açıklayacağı belirtildi.

Aktaş, seçim pazarlığıyla ilgili yaptığı açıklamasında"Muharrem İnce, CHP ile görüşmelerinden bir sonuç alamadı. Partiye çok yakın isimlerle birkaç dakika önce konuştum ve bu durumda Memleket Partisi seçime tek başına giriyor. Yarın İnce, 13 belediye başkan adayını açıklayacak. Bunların arasında İBB adayı yok. Memleket Partisi ve CHP arasında Tunceli-Dersim, Şeyh Said meseleleri anlaşmazlık konusu. Özellikle İnce'nin DEM Parti ile ilişkiler konusunda sıkıntıları ifade ettiği söyleniyor." dedi.

İMAMOĞLU'NUN  TELEFONLARINI BİLE AÇMADI 

Muharrem İnce, İstanbul adayı olarak CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen oldu.  Ekrem İmamoğlu’nun dün görüşmelerin yeniden başlatılması için telefonla mesaj gönderdiği ama İnce’nin bu mesaja cevap vermediği öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

1

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading