Yandex Metrica

Hülya Kavuzlu kimdir? İBB bağımsız adaylar 2024 kimler?

Hülya Kavuzlu kimdir? İBB bağımsız adaylar 2024 kimler?

31 Mart 2024 Mahalli seçimlere sayılı günler kadı. Seçimlerde İstanbul'da 5 bağımsız aday da yarışacak. İBB Başkan Adaylığını açıklayan isimler arasında Hülya Kavuzlu Karaman da var. İstanbul'da yaşayan ve sandık başına gidecek olan seçmenler Hülya Kavuzlu kimdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 2024 İBB bağımsız adaylar kimler?

Genel

21.05.2024, 22:01

Partiler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Partilerin belirlediği adayların yanında bağımsız adaylar da İBB Başkanlığı için seçimlerde yarışacak. 31 Mart yerel seçimlerde İstanbul'da 52 adayın yarışacağı açıklandı. Yarışacak isimler arasında bağımsız aday Hülya Kavuzlu da var. Peki Hülya Kavuzlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hülya Kavuzlu'nun mesleği nedir?

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

HÜLYA KAVUZLU KİMDİR?

1981 yılında dünyaya geldi. Babası matematik öğetmeni annesi ise ev hanımı. Hülya Kavuzlu, yüksek öğrenimini kimya alanında tamamlar

Kimya Bilimci-Sistem Mühendisi Hülya Kavuzlu, ABD’de Preston Üniversitesi Yöneticiler için Tezli Yüksek Lisans (eMBA) yaparak, Uluslararası İşletme Masterini gerçekleştirir.

Üretim ve Sistem Mühendisi olarak Uluslararası bir şirkette iş hayatına başlayan Hülya Kavuzlu kariyerine devam ediyor.

Üretim, İş geliştirme, Proje Yönetimi, Verimlilik, Kalite Yönetim Sistemi, Proses, Ar-Ge, İnovasyon alanlarında üst düzey yönetici pozisyonunda başarılı iş kariyerine sahip olur.

Spiritüeller Maneviyatlılar Derneği’nin kurucusu ve genel başkanıdır.

Hülya Kavuzlu, evlidir.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Hülya Kavuzlu İBB Başkan Adaylığı konusunda yaptığı açıklamada  “Artık daha fazla insana; büyüklerimize, kardeşlerimize ulaşmak üzere yoldayım. Ekibim ve ben siyaset üstüyüz, bağımsız adaylığım da bunun bir göstergesi. Belediye çalışmalarının insan ve doğa odaklı olmak zorunda olduğuna inanan bir ekibiz. İnancım odur ki, yerel yönetimler siyaset meydanı değil, hizmet sahasıdır. Topluma her daim koşulsuz, çok çalışarak çözüm üretmeli ve götürülmelidir.” demişti.

hülya_kavuzlu_kimdir.jpg

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

İBB BAĞIMSIZ ADAYLAR 2024 KİMLER?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı 5 bağımsız isim seçimde yarışacak. Taylan Yıldız, Hülya Kavuzlu Karaman, Bilen Akpınar, İshak Akbay, Merve Karataş seçimlerde bağımsız aday oldu. 

Habere Tepki Ver

14

1

0

1

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading