Yandex Metrica

HDP binasında nefret seansı! DTK'lı Öztürk, Türk ordusunu 'kimyasal silah kullanmakla' suçladı

HDP binasında nefret seansı! DTK'lı Öztürk, Türk ordusunu 'kimyasal silah kullanmakla' suçladı

Viranşehir'deki HDP binasında yapılan toplantı, Mehmetçiğe yönelik nefret seansına dönüştü. DTK Eşbaşkanı Berdan Öztürk, Kandil merkezli yaygarayı tekrarlayarak Türk ordusunun kimyasal silah kullandığını iddia etti!

Genel

23.01.2024, 18:12

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde HDP'nin düzenlediği toplantı, PKK yandaşlarının Mehmetçiğe yönelik nefret seansına dönüştü. Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması çağrısıyla düzenlenen 'Özgürlük Zamanı' adlı buluşmada Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanı Berdan Öztürk, Türk Silahlı Kuvvetlerini kimyasal silah kullanmakla suçladı. 

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

"SADDAM'DAN DAHA KİRLİ ZİHNİYET"

Bir süredir PKK'nın Avrupa şebekesi tarafından da propaganda aracı olarak kullanılan Kandil çıkışlı 'kimyasal' söylemi, DTK'lı Öztürk'ün sözleriyle Türkiye topraklarına da taşınmak isteniyor. Meclis'te kabul edilen tezkerenin Kürtleri yok etmeyi amaçladığını iddia eden Öztürk, "Başure'de (Kuzey Irak) bugün kimyasal silah kullanılıyor. Savaş bugün Federe Kürdistan’da kuralsız bir şekilde devam ediyor. Bunun sorumlusu sadece Türkiye değil, ABD ve Avrupa ülkeleridir. Çünkü ABD ve Avrupa ülkeleri kimyasal kullanılıyor ve susuyorlar. Bugün Saddam’dan daha kirli bir zihniyet varsa o da Erdoğan-Bahçeli iktidarıdır" dedi. 

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

"SAYIN ÖCALAN'A TECRİT UYGULANIYOR"

Irak kuzeyindeki operasyonlar sırasında Mehmetçiğin yanında yer alan Erbil yönetimini de eleştiren Öztürk, "Katliam yapanlar senin dostun olamaz. Bugüne kadar bu işgale hiç seslerini çıkarmadılar. Bu yanlıştan dönün, bunda ısrar ederseniz sizin de sonunuz gelir. Saddam'dan daha beter zulüm yapanlara siz 'dostumuz' diyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 'kalmadığını', içinin boşaldığını savunan Öztürk, 'Sayın Öcalan' diye tanımladığı teröristbaşına da İmralı'da tecrit uygulandığını ileri sürdü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading