Yandex Metrica

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı!

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, bir operasyon sonrası emniyet müdürlüğü önüne getirilen eşek, ipi çözülünce hastane acil servisine girerek hastaneyi birbirine kattı. 

Genel

29.04.2024, 14:28

Yalova'da bir suçluya düzenlenen operasyon sonrası emniyet müdürlüğü önüne getirilen eşek yulaları çözülünce hastaneye girdi. O anlar hastane güvenlik kameralarına yansıdı.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

İPİ ÇÖZÜLEN EŞEK KAÇTI 

Çınarcık’ta geçen günlerde yapılan operasyon sonrası, bir suçluya ait eşek, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesine bağlandı.Yuları çözülen eşek kaçtı.

Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o vize kabul ediyor! Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o... Haberi Görüntüle

HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİRDİ 

Bekçilerin peşinden gittiği eşek yakındaki bir hastanenin acil servisine girdi. Eşek, bekçiler ve hastane görevlileri tarafından yakalandı. Eşeğin acil servisteki görüntüleri, yayınlandığı sosyal medyada ilgi gördü.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Loading