Yandex Metrica

Habaş, Honda'nın fabrikasında yerli hibrit araç üretecek

Habaş, Honda'nın fabrikasında yerli hibrit araç üretecek

24 yıl boyunca üretim yaptığı Gebze'deki fabrikasını kapatan Japon devi Honda'dan fabrikayı satın alan HABAŞ, burada yerli hibrit araç üretimi yapacak.

Genel

13.05.2024, 21:16

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yer alan ve Honda'nın kısa süre önce kapattığı fabrikayı satın alan HABAŞ, söz konusu fabrikada yerli hibrit otomobil üretecek.

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DEKİ EKİPMANLARINI TÜRKİYE'YE GETİRECEK

24 yıl boyunca kesintisiz üretim yaptıktan sonra Türkiye'deki üretimine son vererek Gebze'deki fabrikasını kapatan Honda’nın yerleşkesini satın alan HABAŞ, bu fabrikada yerli hibrit araç üretiminin hazırlıklarına başladı. 

HABAŞ firmasından yetkililerin sayıları 30'a yakın mühendislik şirketiyle iletişimde oldukları ve yerli hibrit otomobil markası ile seri üretim başlatacağı bildirildi. DHA'nın haberine göre HABAŞ’ın, İngiltere'de yer alan ve kapanan Honda fabrikasındaki ekipmanlarını da Türkiye'ye getireceği hatta eski çalışanlarına da teklif götürdüğü öğrenildi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading