Yandex Metrica

Filiz Cüreklibatır kimdir? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi kim? Filiz Cüreklibatır'ın annesi kim?

Filiz Cüreklibatır kimdir? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi kim? Filiz Cüreklibatır'ın annesi kim?

Filiz Cüreklibatır babası Cüneyt Arkın’ın mirasının kaçırıldığı iddiasıyla Betül Cüreklibatır ve erkek kardeşleri Murat ve Kaan’a dava açmıştı. Cüneyt Arkın'ın ilk eşinden dünyaya gelen Filiz Cüreklibatır'ın kim olduğu sorusu arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. Filiz Cüreklibatır kimdir? Filiz Cüreklibatır'ın annesi kim? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi kim?

Genel

21.05.2024, 15:29

Cümeyt Arkın 28 Haziran 2022’de hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın ünlü yıldızının vefatının ardından ilk eşinden dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla Betül Cüreklibatır ve erkek kardeşleri Murat ve Kaan’a dava açmıştı. Dava sürerken bugün tanıkların dinlenmesine geçildi. Yaşanan gelişmelerin ardından bir kez daha Filiz Cüreklibatır kimdir? sorusu gündeme geldi. Peki Filiz Cüreklibatır'ın annesi kim? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi kim?

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

CÜNEYT ARKIN'IN İLK EŞİ KİM?

Cüneyt Arkın ilk evliliğini Güler Mocan ile yapmıştır. Çift 1964 yılında evlenmiş ve 2 yıl sonra ayrılmıştır. Çiftin bu evlilikten Filiz adında bir de kızı dünyaya geldi. 

Güler Mocan Psikiyatrist hekimdir. 

83 yaşında olan Güler Mocan 58 yıllık bir meslek deneyimine sahiptir. 

Uzman psikiyatrist 58 yıllık mesleki tecrübesini 'Bir Psikiyatrist Anlatıyor' isimli kitapta topladı. 

Cüneyt Arkın’ın 1972 yılında evlendiği Betül Cüreklibatır’dan Murat ve Kaan adlı iki oğlu var.

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı! Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi... Haberi Görüntüle

FİLİZ CÜREKLİBATIR KİMDİR?

Filiz Cüreklibatır, Cüneyt Arkın'ın çocuklarından biridir.  Filiz Cüreklibatır, 1966 yılında dünyaya geldi. 

Filiz Cüreklibatır Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Misafir öğrenci olarak London School Of Economics'te Uluslararası Ekonomi ve Siyaset Bilimi bölümünde okudu ve sertifika aldı. İngiltere'de Yönetim Koçluğu ile tanıştı ve kendisi Türkiye'nin ilk Yönetim Koçlarından biri oldu. Ardından Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü’nde Master yaptı.

Çalışma hayatına Brüksel de Avrupa Birliği Komisyonu eğitim bölümünde başladı. Kariyerine enerji bilişim teknolojileri ve sigorta sektörlerinde devam etti. 2002 yılından beri Humanplus şirketinde kurucu genel müdür olarak, farklı sektörlerden onlarca firmaya eğitim ve koçluk hizmeti vermektedir. Halen Aile Şirketleri koçu ve Yönetim koçu olarak bir çok projede görev almaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

1


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading