Yandex Metrica

Fenerbahçe Konferans Ligi maçı ne zaman? Fenerbahçe'nin rakibi hangi takım? FB hangi takımla maç oynayacak?

Fenerbahçe Konferans Ligi maçı ne zaman? Fenerbahçe'nin rakibi hangi takım? FB hangi takımla maç oynayacak?

Takımlarımızın Avrupa macerası kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray 15 Şubat'ta UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalma maçına çıkacak. Sarı lacivertliler de Konferans Ligi'ni lider tamamlamıştı. Peki Fenerbahçe Konferans Ligi maçı ne zaman? Fenerbahçe'nin rakibi hangi takım? FB hangi takımla maç oynayacak?

Genel

18.04.2024, 22:09

UEFA Konferans Ligi'ne Fenerbahçe'nin maçı taraftarlarca heyecanla bekleniyor. Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ileryen Fenerbahçe grup aşamasını lider tamamladığı Konferans Ligi'nde final oynamanın planlarını yapıyor. UEFA Avupa Ligi'nde maçların oynanmaya başlanması ile Fenerbahçe'nin maçı da merak konusu oldu. 

2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! 2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe grupları lider tamamladı ve rakibini beklemeye başladı. Fenerbahçe seri başı olarak katılacağı son 16 turunda, play-off'tan gelen takımlardan biri ile eşleşecek. Fenerbahçe'nin rakibi henüz belli olmadı. Avrupa Ligi'nde gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlar ile Konferans Ligi'nde grubunu 2. sırada tamamlayan takımlar, son 32 turunda play-off oynayacak ve galip gelenler son 16'ya yükselerek Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri olacak. Fenerbahçe'nin de yer alacağı son 16 turu maçları 7-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN MUHTAMEL RAKİPLERİ

Sturm Garz -Slovan Bratislava

Servette - Ludogorets

Union Saint-Gilloise - Eintracht Frankfurt

Real Betis - Dinamo Zagreb

Olympiakos - Ferencvaros

Ajax - Bodo/Glimt

Molde - Legia Warszawa

Macabi Haifa - Gent

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading