Yandex Metrica

Fatih Altaylı kendi mesajını havaya uçurdu! Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren twitini birkaç dakika içinde sildi

Fatih Altaylı kendi mesajını havaya uçurdu! Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren twitini birkaç dakika içinde sildi

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu yönetiminin kar yağışına karşı etkili önlem almaması gazeteci Fatih Altaylı'yı bile kızdırdı. Altaylı anlık sinirle bir twit attı ama İmamoğlu'nu eleştirmiş gözükmemek için mesajını dakikalar içerisinde sildi.

Genel

27.01.2024, 02:35

Gazeteci Fatih Altaylı, İstanbul'da CHP'yi belediyeyi eleştirmeye çekiniyor. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki belediye ekiplerinin kentteki pek çok yerde kar yağışına karşı yeteri kadar önlem almamasından ötürü sürücüler zor anlar yaşadı: Buz tutan yollarda araçlar birbirine girdi, yüzlerce ara yol kapandı, trafikte aksamalar yaşandı ve uzun araç kuyrukları oluştu. 

Belediye ekiplerinin becerisizliğine isyan eden isimlerden biri de gazeteci Fatih Altaylı oldu. Altaylı Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı'ndan bir fotoğraf paylaşarak CHP'li yönetimi hafif de olsa eleştiren bir şu mesajı yazdı: "An itibarıyla Barbaros Bulvarı. Keşke biraz tuzlasalar."

Ancak Altaylı, sosyal medya hesabında saat 22:47'de attığı mesajı dakikalar içerisinde silmek zorunda kaldı. Altaylı'nın, CHP'li İmamoğlu'nu eleştirdiğinden ötürü kendi mahallesinden linç yiyeceğini düşündüğü ve geri adım attığı sanılıyor. İstanbul'daki rezalete muhalif kesimlerin tuhaf sessizliği devam ediyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading