Yandex Metrica

Evrim Pınar Güzel kimdir? Dermatolog Evrim Pınar Güzel nereli, kaç yaşında?

Evrim Pınar Güzel kimdir? Dermatolog Evrim Pınar Güzel nereli, kaç yaşında?

Evrim Pınar Güzel dermatoloji ve cilt hastalıkları konusunda zaman zaman ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz bir hekimdir. İstanbul Bahçeşehir'de kendi adıyla klinik açan Dermatolog Evrim Pınar Güzel çalışmalarına burada devam ediyor.

Genel

21.05.2024, 07:19

Türkiye'nin ünlü dermatologlarından biri olan ve pek çok tekevizyon kanalında da cilt rahatsızlıklarına ilişkin program yapan Evrim Pınar Güzel'in adı son zamanlarda basında oldukça fazla yer almaya başladı. Evrim Pınar Güzel'in kim olduğu ise son zamanlarda arama motorlarına oldukça fazla soruluyor.  İddialara göre Dermatolog Evrim Pınar Güzel ve babası, Seçil Erzan’a 11.5 milyon TL kaptırdı. Evrim Pınar Güzel parasını kurtarabilmek için hukuk mücadelesi başlattı.

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

EVRİM PINAR GÜZEL KİMDİR?

Evrim Pınar Güzel 1977 yılında  Ankara'da dünyaya geldi. 

Ailesi ile birlikte İstanbul'a taşınan Evrim Pınar Güzel 1995’de Kadıköy Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Derslerinde çok başarılı olan Evrim Pınar Güzel Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandı ve bu fakülteyi tamamlayarak doktor oldu. 

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı’ndan 2005’de mezun oldu.

Dermatoloji alanında çalışmalara imza attı. 

Dr. Evrim Pınar Güzel 2 sene süreyle Transmed Saç ve Kozmetik Cerrahi Kliniği’nde saç ekim uygulaması ve dermatoloji departmanının sorumlu dermatoloğu olarak çalıştı.

2007-2012 yılları arasında Çanakkale'de görev yaptı.

Dr. Evrim Pınar Güzel Bahçeşehir’de 2012 yılında cilt hastalıkları tanı-tedavi ve kozmetik dermatoloji üzerine kliniğini açtı.

Dr. Pınar, son teknolojik cihazlarla, yılların tecrübe ve bilgi birikiminin ışığında güleryüz ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla ‘hayatım’ dediği mesleğine kurduğu klinikte devam etmekte.

Dr. Evrim Pınar Güzel ara sıra televizyon programlarında da yer alarak cilt rahatsızlıklarına karşı vatandaşları bilgilendiriyor ve dermatoloji dünyasındaki son gelişmeleri aktarıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading