Yandex Metrica

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir?

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bu kez binlerce kilometre uzaktan gelen Eman (İman) Muzaffer konuk oldu. Etiyopya'dan Türkiye'ye gelerek kayıp babasını arayan Eman acı gerçekle karşılaştı. Peki Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan Eman'ın hikayesi nedir? Eman (İman) Muzaffer babasının Kovid 19 salgınında hayatını kaybettiğini öğrendi.

Genel

02.05.2024, 16:59

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 15 Nisan Pazartesi günü yayınlanan bölümüne dünyanın bir ucundan gelen konuk damga vurdu. Eman (İman) isimli genç kadın Etiyopya'dan gelerek kayıp babasını bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Babası Muzaffer Uzun'un izi kısa sürede bulundu ancak acı haber sonrası Eman (İman) göz yaşlarına hakim olamadı. 

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

EMAN (İMAN) MUZAFFER KİMDİR?

Eman isimli genç bir kadın Etiyopya'dan Türkiye'ye gelerek babasını bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. 

Babası ile annesinin Suudi Arabistan'da evlendiğini ve 6 yaşındayken ailesinden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini dile getiren Eman Muzaffer babasının Türk olduğunu öğrendikten sonra Türkiye'de babasını aramaya başladı. 

Eman Muzaffer, 7 Nisan 1996 yılında Etüyopya'da dünyaya geldi.

Annesinin ailesinin yanında büyeyen Eman Muzaffer altı yaşına kadar babası ile telefonda görüştüğünü, daha sonra ona ulaşamadığını belirtti. 

Babasının Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye döndüğünü öğrenen Eman Muzaffer babasını bulmak için Müge Anlı'ya katıldı. 

Eman, "Baba, seni arıyorum. Sana kavuşmak istiyorum. Seni görmek istiyorum" diyerek babasını bulmak istediğini dile getirdi. 

Eman Muzaffer programda yaptığı konuşmada "Babam Suudi Arabistan'da bir restoran işletiyormuş. Annemle tanışıp evlenmişler. Babam ve annemin evliliğinden tek çocukları var, o da benim. Annem ve babam 1992 yılında evlenmişler. Annemin daha önceki evliliğinde 5 çocuğu varmış. Babamın da 4 çocuğu varmış. Babamı hiç görmedim. Annem beni ailesinin yanına Etiyopya'ya göndermiş, kendisi Suudi Arabistan'da kalmış. Babamla 6 yaşına kadar telefonla konuştum. Bir süre sonra iletişimimiz koptu..

Eman acı gerçekle karşılaştı. Eman Muzaffer babasının Covid-19 salgını nedeniyle öldüğünü öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Loading