Yandex Metrica

E-Devlet'ten tarihe geçen özellik! Şikayet bildirim sistemi geliyor

E-Devlet'ten tarihe geçen özellik! Şikayet bildirim sistemi geliyor

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Haksız Fiyat Artışı Şikayet Bildirim Sistemi'nin halk üzerinde farkındalık oluşturması için e-Devlet'ten de sunulmaya başladığını açıkladı.

Genel

23.01.2024, 18:48

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Haksız Fiyat Artışı Şikayet Bildirimi Sistemi'ndeki yeniliğe ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Haksız Fiyat Artışı Şikayet Bildirimi Sistemi'nin mobil uygulama ve Alo 175 hattından hizmet verdiğini belirten Koç, artık bu hizmetin e-Devlet'ten de verildiğini ifade etti. 

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

E-DEVLET'TEN ŞİKAYETTE BULUNULABİLECEK

e-Devlet'e eklenen sistemin sağlayacağı katkıyı vurgulayan Koç, "Vatandaşlarımız üretici, tedarikçi ve perakende işletmelerdeki haksız fiyat artışını engellemek ve gerekli durumlarda idari para cezası kararı aldırmak için e-Devlet Kapısı üzerinden şikayette bulunabilecekler." diye konuştu. 

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

ŞİKAYET SONUCU PARA CEZASI VERİLEBİLECEK

Koç, "Yeni Koronavirüs Salgınının Ekonomik ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" kapsamında, üretici, tedarikçi ve perakende işletmelerin haksız fiyat artışını engellemek için hatta gereken durumlarda idari para cezası verilmesi için bu sistemin hayata geçirildiğini anımsattı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading