Yandex Metrica

Cumhuriyet Tarihi'nde bir ilk! Ermeni kaymakam adayı

Cumhuriyet Tarihi'nde bir ilk! Ermeni kaymakam adayı

Agos gazetesi, Türkiye Ermenilerinden avukat Berk Acar’ın tüm sınavları geçerek kaymakam olmaya hak kazandığını söyledi. Atanması halinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilkin gerçekleşeceği belirtildi.

Genel

23.01.2024, 18:12

İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği kaymakamlık sınavlarını başarıyla tamamlayan Acar’ın önümüzdeki dönem kaymakam olarak görev alacağı öğrenildi.

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE ERMENİLERİ'NDEN BİR KİŞİ İLK KEZ KAYMAKAMLIK GÖREVİNİ İFA EDECEK

Acar’ın kaymakam olarak atanmasıyla Cumhuriyet döneminde bir ilk gerçekleşecek ve Türkiye Ermenileri’nden bir kişi ilk kez kaymakamlık görevini ifa edecek.

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı! Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi... Haberi Görüntüle

BERK ACAR KİMDİR?

Acar, 1995 yılında doğdu. Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Ortaokulu’nu ve Işık Lisesi’ni bitirdi. 2020 yılında da Bilgi Üniversitesi Hukuk Bölümü’nden mezun. İngilizce biliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading