Yandex Metrica

CHP'li Rafet Zeybek'ten yangın bölgesindeki basın çalışanına saldırı

CHP'li Rafet Zeybek'ten yangın bölgesindeki basın çalışanına saldırı

CHP'li Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, orman yangını bölgesindeki dezenformasyonunu ortaya çıkaran kadın basın mensubunun üzerine yürüdü. CHP'li Rafet Zeybek'in çirkin saldırısına İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan tepki geldi.

Genel

23.01.2024, 17:45

Türkiye, tüm paydaşlarıyla günlerdir devam eden orman yangınları ile boğuşurken CHP'li Rafet Zeybek'in skandal görüntüleri ortaya çıktı. 

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Antalya'nın CHP'li vekili Rafet Zeybek hava müdahalesinin olmadığını savunan isimlerden biriydi. Zeybek'in algı operasyonu yapılan canlı yayınlarla ortaya çıkarken, bu durumu gözler önüne seren basın emekçileri saldırıya uğradı. Kadın bir basın çalışanı günlerdir bölgede olduklarını söyledi ve havada görev yapan uçakları net bir şekilde gördüklerini söyledi.

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

''AKLIM ALMIYOR''

CHP'li Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'in orman yangını bölgesindeki dezenformasyonunu ortaya çıkaran basın mensuplarına saldırmasına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Milletin vekilliğini yapması gereken bir kişi nasıl olur da bu zor günlerde kamuoyunu bilgilendirmek ve dezenformasyonla mücadele etmek için sahada çalışan basın mensuplarına böyle davranır? Hem de bir kadına; aklım almıyor! Haklı mücadelenizde yanınızdayız." ifadelerini kullandı.

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

KINAMA AÇIKLAMASI

CHP'li Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek'in basın çalışanına saldırmasına Uluslararası Medya Enformasyon Derneğinden (UMED) kınama geldi. UMED'den yapılan açıklamada, "Yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza atan, oynadığı oyunu Ülke TV bozunca; basın emekçilerine saldıran, CHP'li Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek'i kınıyoruz. Geçmiş olsun Ülke TV." ifadelerine yer verildi.

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Sosyal medya kullanıcıları ise çirkin olay karşısında sessiz kalmadı. Twitter'da Rafet Zeybek'in basın çalışanına saldırmasına tepkiler çığ gibi büyürken ''Böyle bir zamanda birlik ve beraberliğe ihtiyaç varken emekçi basın çalışanına saldırmak ayıptır'' şeklinde yorumlar yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading