Yandex Metrica

CHP'li İBB'nin ağaç katliamı cezasız kalmadı! Acı gerçek ortaya çıktı

CHP'li İBB'nin ağaç katliamı cezasız kalmadı! Acı gerçek ortaya çıktı

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, kansere yakalandığı bahanesiyle kesilen 112 çınar ağacıyla ilgili, İBB'ye idari para cezası verildiğini açıkladı.

Genel

23.01.2024, 18:58

CHP, İBB yönetimini alana kadar ilaçlaması ve bakımı düzenli yapılan Çırağan Caddesi’ndeki asırlık çınarların bakımını yapmayı bırakmıştı. CHP, çürümeye terk ettiği ağaçların hepsini sonunda acımasızca kesmişti. İBB, ağaçların kesilmesinin nedenini kuruma belirtisi olarak gösterdi. Ağaç sevdalıları, çevre duyarı kasanlar, Geziciler İBB'nin ağaç katliamına sessiz kaldı.

İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin ağaç katliamı sosyal medyada büyük tepki topladı. Kullanıcılar, 112 çınar ağacını tedavi etmek yerine kesilmesinin altında farklı sebepler olduğunu belirten görüşlerde bulundu. 

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

REKLAM PANOLARI İÇİN Mİ KESİLDİ?

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım, yaptığı açıklamada "Tepkiler üzerine ağaçların kökleri ızgarayla gizlenmeye çalışılmış, köklerinin üzerine beton dökülmüş. Cadde üzerindeki ağaçların kesilmesinin özel nedeni reklam panoları mı?" dedi.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

'BİR GECEDE 39 AĞACIN KESİLMESİNE SESSİZ Mİ KALACAKSINIZ'

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Bugün 39 tane ağacın bir gecede kesilmesine sessiz mi kalacaksınız. Son 2 yılda kesilen ağaç sayısı 112. Bu böyle giderse biz orada o tarihi çınarları bir daha göremeyeceğiz demektir. AK Parti İl Başkanlığı olarak bunların takipçisi olacağız. Bu incelemeleri gerekirse bizzat biz yapacağız"

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

'İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI'

''Şimdi üç tane kusuru net olarak gördük.'' diyen Cahit Altunay, ''Teknik, idari ve en önemlisi bilimsel açıdan büyük yanlışlar var. Teknik açıdan konunun uzmanlarınca yeterince araştırılmadan, incelenmeden böyle bir karar verilmiş. İdari açıdan Tabiat Varlıkları Koruma Komisyonu'nun doğal üyesi olan tek bir tane orman mühendisi var. O da bu karar alınırken maalesef toplantıda bulunmadığı bir süreçte bu karar alınmıştır. İdari hatalardan biri de ne Anıtlar Kurulundan ne de İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden herhangi bir yazı, herhangi bir talep, tespit ve teşhis istenmiştir. En önemlisi de kesmek için izin alınması gereken Orman Bölge Müdürlüğü'nden bu izin de alınmamıştır. Bunun gereği olarak da Orman Bölge Müdürlüğü kesilen ağaçlarla ilgili idari para cezasını da uygulamıştır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading