Yandex Metrica

CHP'li Belediyenin yolsuzluklarını ifşa eden gazeteciye saldırı!

CHP'li Belediyenin yolsuzluklarını ifşa eden gazeteciye saldırı!

CHP'li Adalar Belediyesi'nin yolsuzluklarını anlatan gazeteci Serkan Güngör, Büyükada’da saldırıya uğradı. Ölümden dönen Güngör, "Gazeteci olduğumu söyleyerek sadece bir fotoğraf almak için oraya gittiğimde orada çalışan inşaattakiler bir anda etrafıma toplanarak saldırmaya başladılar. İlk olarak kafama inşaat küreğiyle vuruldu" dedi.

Genel

23.01.2024, 19:24

CHP'li Adalar Belediyesi'nin eski bilgi işlem şefi olan Serkan Güngör, kazma kürekli saldırıya uğradı.

Haberlerinden dolayı tehditler aldığını söyleyen Güngör'e yönelik saldırı için doktorlar “öldürmeye yönelik” olduğunu belirtti.

Güngör, Büyükada'da bugün saat 16.30 sularında 7-8 kişi oldukları belirtilen şahıslar tarafından kazma kürekli saldırıya uğrayarak hastaneye kaldırıldı.

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

ÖLDÜRMEYE YÖNELİK SALDIRI

Kafasına ağır darbe alarak başında yarıklar oluşan Güngör'e sekiz dikiş atılırken, doktorlar saldırının 'öldürmeye yönelik' olduğunu belirtti. Dr. Lüftü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden Güngör'ün beyin kanaması şüphesiyle hastanede müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı! Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi... Haberi Görüntüle

KAÇAK İNŞAATI GÖRÜNTÜLÜYORDU

Güngör’ün Büyükada’daki kaçak bir inşaat çalışmalarını görüntülemeye çalıştığı sırada saldırıya uğradığı iddia edildi.

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

SALDIRGANLAR YARALANDI

Öte yandan saldırıyı yapanların polis tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüğü bildirildi.

Gazeteci Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem yerelde hem ulusalda haber yazdığını ve köşe yazarlığı yaptığını söyledi.

Şikayet edilen bir inşaata haber için gittiğini belirten Güngör, "Burada kaçak kat çıkılıyordu. Müstakil bir yer 2 katlıya çevriliyordu. Eski halinin fotoğrafları mevcuttu. Yeni halinin ne halde olduğunun görülmesi için fotoğraf çekmem gerekiyordu. Gazeteci olduğumu söyleyerek sadece bir fotoğraf almak için oraya gittiğimde orada çalışan inşaattakiler bir anda etrafıma toplanarak saldırmaya başladılar. İlk olarak kafama inşaat küreğiyle vuruldu. Sonra duvarlara sıva yapılan mala ile kafama şiddetli darbeler, tekmeler ve yumruklarla birlikte vurdular. Orada bir baygınlık geçirdim." dedi.

Güngör, kalabalık bir grup olduğu için polislerin kendisine yeterli şekilde müdahale edemediğini ve darbelerin etkisiyle bilinç kaybı yaşadığını ifade etti.

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

“TEHDİT EDENLERLE SALDIRANLAR AYNI GRUPTAN”

Yerdeyken de kendisine saldırmaya devam edildiğini anlatan Güngör, şöyle konuştu:

"Daha önceden ben Adalar ile ilgili yaptığım haberlerden dolayı zaten tehditler alıyordum. Bunu yerel basında da yetkili olan gazetecilere söylüyordum. Tehdit edenlerle olayı yapan kişiler aynı gruptan. Sonrasında da torpilli olan, o yerin yaptıranların da arkasında daha başka bir arka planı olduğunu öğrendik. Bunlarla ilgili daha önceden de haber yapıyoruz diye zaten bize karşı bir kin durumu söz konusuydu. Haber yapılmasını istemiyorlardı. Bu da beklenen bir şeydi. Öldürme kastıyla zaten ciddi saldırdılar. Baygın haldeyken bile inşaat kürekleriyle kafama vurmaya devam ettiler. Tek yapmak istediğim sadece gazete için bir fotoğraf çekmekti, başka bir şey değildi."

Öte yandan hayati tehlikesi bulunmayan Güngör'ün hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading