Yandex Metrica

Canlı yayında birbirlerine girdiler! Hakaretlere daha fazla dayanamayan Mehmet Metiner bakın ne yaptı

Canlı yayında birbirlerine girdiler! Hakaretlere daha fazla dayanamayan Mehmet Metiner bakın ne yaptı

KRT TV canlı yayınında karşı karşıya gelen Mehmet Metiner ile Sinan Oğan, birbirine girdi. Birbirlerine sert sözler söyleyen ikili hakaret etmeyi ihmal etmedi. Canlı yayında 'Suriyeli mülteciler gitmeli mi?' konusunu tartışan Oğan ile Metiner'i sunucu Seçil Özer bile sakinleştiremedi. O anlar canlı yayına yansıdı.

Genel

23.01.2024, 19:11

kRT TV'de Referans programına katılan AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner ile TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan arasında sığınmacılar konusunda bir tartışma çıktı. 

Tartışma ilerleyen dakikalarda hararetini artırarak hakaretli konuşmalara dönüştü. 

Tartışma bir anda karşılıkla hakaretlere dönüşünce ortam gerildi. Oğan'ın kendisi için 'Türkiye Türkçesinden bir haber' demesine sinirlenen Metiner, moderatör Seçil Özer'e tepki gösterdi.

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

'SAYGISIZLIK BU'

Özer'in müdahale etmesi gerektiğini ifade eden Metiner 'Sizi rahatsız etmiyor mu? Saygısızlık bu' diye konuştu. 

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDAN AYRILDI 

Karşılıklı hakaretler devam ederken, Metiner 'Ben bu saygısızla aynı ortamda bulunmak istemiyorum' diyerek stüdyoyu terk etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading