Yandex Metrica

Çağla Taşdelen kimdir? Serdar Ortaç'ın sevgilisi Çağla Taşdelen mi?

Çağla Taşdelen kimdir? Serdar Ortaç'ın sevgilisi Çağla Taşdelen mi?

Türk Pop müziğinin efsane ismi Serdar Ortaç bir süredir MS hastalığı ile mücadele ettiğini açıklamıştı. Kumar bağımlılığı nedeniyle mal varlığının büyük bir kısmını kaybettiğini açıklayan Serdar Ortaç yeni bir aşka yelken açtı. Magazin gündemine boma gibi düşen olayın ardından Çağla Taşdelen kimdir? sorusu pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Peki Çağla Taşdelen Serdar Ortaç'ın sevgilisi mi?

Genel

19.04.2024, 20:34

Seçil Gür ile birliktelik yaşadıktan sonra hayatını yalnız yaşamaya devam eden Serdar Ortaç'tan beklenmedik bir hamle geldi. Hastalıkları ve özel hahatı ile zaman zaman gündeme gelen Serdar Ortaç'ın yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. İddia henüzdoğrulanmamış olsa bile magazin gündeminde konuşulmaya başlandı. Chloe Loughnan ile boşandıktan sonra zor günler geçiren Serdar Ortaç'ın eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen ile sevgili olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu öldürdü! Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu... Haberi Görüntüle

ÇAĞLA TAŞDELEN KİMDİR?

Çağla Taşdelen'in antrenörlik yaptığı biliniyor. 

Survivor 2023 ünlüler takımında yarışan Çağla Taşdelen yarışmaya erkenden veda etmişti.

Yarışmada pek çok parkurda mücadele eden Çağla Taşdelen'in adaya veda etmesinin ardından TV8'de bazı programlara katıldı. 

Taşdelen sosyal medyada da oldukça aktif ve binlerce abonesi var. 

Çağla Taşdelen'in adı Serdar Ortaç'la anıldı ancak bu iddialar taraflarca doğrulanmadı. 

Çağla-Taşdelen-kim.png

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading