Yandex Metrica

Bütün sürücülerin dikkatine! Trafikte bunu yapanlar yandı: 690 TL para ve trafikten men cezası verilecek!

Bütün sürücülerin dikkatine! Trafikte bunu yapanlar yandı: 690 TL para ve trafikten men cezası verilecek!

Sadece kendi canlarını korumak amaçlı değil, karşı taraftaki hem yaya hem de sürücülerin canlarını korumak için trafiğe çıkan sürücülerin kurallara harfiyen uyması gerekiyor.

Genel

14.03.2024, 13:55

Ekipler, trafikte sağlıklı bir sürüş deneyiminin yaşanması hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğinin sağlanması için birtakım uygulamalara devam ediyor.

2024 yılının ilk günü ile birlikte trafik cezalarında yüklü bir artış meydana geldi. Sürücülerin ceza yemeden trafikte ilerlemesi için kurallara uyması gerekiyor. A'dan Z'ye pek çok trafik cezası artış gösterirken, bazı cezalarının yanı sıra ehliyetlere el konulabildiği gibi geçici olarak da trafikten men cezası verilebilir. 

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

BÜTÜN SÜRÜCÜLER İÇİN YAPTIRMAK ZORUNLU

Trafiğe çıkan araçlarının her yıl zorunlu trafik sigortası yaptırması şartı bulunuyor. Motorlu araçların trafiğe çıkabilmesi için araçlarına zorunlu trafik sigortası yatırması gerekiyor. Sigortasız trafiğe çıkanlar bu noktada hem para hem de araçtan bir süreliğine men gibi cezalar alabilir.

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

ARACINIZ TRFAİKTEN MEN EDİLEBİLİR

Trafik sigortası yaptırmadan trafiğe çıkan sürücülere 204 yılı için 690 TL para cezası kesilecek. Cezayı belirtilen 15 gün içerisinde öderseniz yüzde 25 indirim ile 517,5 TL ödemeniz yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra aracın trafikte sigortasız olduğu tespit edilirse, aracın trafikten men edileceği belirtilmiştir.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading