Yandex Metrica

Bursa'da bugün okullar tatil mi? 29 Kasım Bursa'da okul var mı tatil oldu mu? Bursa'da hangi ilçelerde okullar tatil edildi?

Bursa'da bugün okullar tatil mi? 29 Kasım Bursa'da okul var mı tatil oldu mu? Bursa'da hangi ilçelerde okullar tatil edildi?

Olumsuz hava koşulları eğitim öğretimin de aksamasına neden oluyor. Bursa'da da fırtına etkisini gösteriyor. Bursa'da yaşayan vatandaşlar Bursa'da bugün okullar tatil mi? 29 Kasım Bursa'da okul var mı tatil oldu mu? Bursa'da hangi ilçelerde okullar tatil edildi? sorularını sıkça sormaya başladı. Fırtınalı hava nedeniyle Bursa'da bazı ilçelerde 29 Kasım Çarşamba bugün okulların bazı ilçelerde tatil edildiği açıklandı.

Genel

18.03.2024, 01:18

Olumsuz hava okulların da tatil edilmesine neden oluyor. Türkiye'nin pek çok ilinde yaşanan kötü hava şartları nedeniyle bazı yerlerde okullar tatil edildi. Bursa'da da 29 Kasım Çarşamba günü fırtınalı hava var. Bursa okul tatili haberi olumsuz havaların ardından geldi.

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

29 KASIM BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

29 Kasım Çarşamba günü Bursa'da bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Tatil edilen ilçeler Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçeleri olarak açıklandı. 

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

BURSA'DA BUGÜN (29 KASIM ÇARŞAMBA) OKUL VAR MI, TATİL Mİ EDİLDİ?

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa'da okulların bazı ilçeler için tatil edildiği bilgisini sosyal medya hesabından paylaştı. Açıklamada "İlimizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerimizde 29 Kasım Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 29 Kasım'da idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

BURSA'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL OLDU?

Bursa'nın merkez ilçelerinden Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerinde şiddetli fırtına nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı. 

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

BURSA İLÇELERİ 

Gürsu
Kestel
Nilüfer
Osmangazi
Yıldırım
Büyükorhan
Gemlik
Harmancık
İnegöl
İznik
Karacabey
Keles
Mudanya
Mustafakemalpaşa
Orhaneli
Orhangazi
Yenişehir

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading