Yandex Metrica

Bolu Belediye Başkanı Özcan HDP'lilerden tehdit aldığını açıkladı! 'Korkacağımı mı sanıyorsunuz'

Bolu Belediye Başkanı Özcan HDP'lilerden tehdit aldığını açıkladı! 'Korkacağımı mı sanıyorsunuz'

Bolu Belediyesi'nde çalışan işçinin Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını paylaştığı için işten çıkarılmadığını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, HDP'liler tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

Genel

13.05.2024, 23:30

Bolu Belediyesi'nde çalışan temizlik işçisi Mahire Yentür'ün HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını paylaştığı iddiasıyla işten çıkarıldığı öne sürülmüştü. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise yaptığı açıklamada, "Kararın kesin ve geri dönülemez" olduğunu söyledi. Özcan'ın bu açıklaması sonrası HDP'li vekiller Özcan'a tepki gösterdi. 

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

HDP'Lİ VEKİLLER TEPKİ GÖSTERDİ

Tepkilerin ilki HDP 25. 26. dönem Mardin ve Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan’dan geldi. Aslan açıklamasında, "Mahire Yentür, Bolu Belediyesi temizlik emekçisi bir Kürt kadını. Demirtaş'ın fotoğrafını paylaştı diye işten atıldı. Başkan Tanju Özcan, ‘Kararımız kesin ve geri dönülemez’ dedi. Hem Selahattin Demirtaş sayesinde belediyeleri alın, hem Demirtaş'ı sevenleri işten atın şaşırmadık." ifadelerine yer verdi. 

İkinci tepki ise HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'ndan geldi. Gergerlioğlu, "Mahire Yentür, bir temizlik işçisi. Kürt vatandaş. Bolu Belediyesi'nden çıkarıldı. Suçu mu? Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını paylaşmak!!! İşten çıkartılmakla kalınmadı, sosyal dışlama da yaşadı! Cevap vermek isteyene kulağımız açıktır." diye konuştu. 

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

'BENİ UCUZ SİYASETİNİZE ALET ETMEYİN'

Tanju Özcan bu açıklamarlara tepki olarak HDP'lilere rest çekti. Özcan açıklamasında, "Bana ırkçı, faşist diyenler şunu iyi bilsinler. Kürtler bu milletin asli unsurudur. Artık şunu hepiniz öğrenin; Kürtler sizin istediğiniz yöne çekebileceğiniz, sürekli ucuz siyasetinize alet edebileceğiniz bir grup değil, bu ülkenin asli unsurudur. Bana iftiralar atan ayrılıkçı, kimlik milliyetçileri, sözde milletvekilleri… Asla amacınıza ulaşamayacaksınız. Bahsi geçen personel Selahattin Demirtaş fotoğrafı paylaştığı için değil; hizmet kurumunda iş yerine sürekli siyaset yaptığı için işine son verildi…" ifadelerini kullandı. 

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

HDP'LİLERDEN TEHDİT ALDIĞINI AÇIKLADI

CHP'li Özcan tehditler aldığını açıkladı. Sosyal medyadan tehdit aldığını ifade eden Özcan, "HDP'li bazı vekillerin provokasyonuyla çok sayıda haddini bilmez bölücünün tehdidine maruz kalıyorum. Eyy Kandilin kiralıkları; Tanju Özcan'ın herhangi bir kuldan korkacağını mı sanıyorsunuz!!!" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading