Yandex Metrica

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde iki kişi tutuklandı

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde iki kişi tutuklandı

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemler nedeniyle gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 2 öğrenci tutuklandı, 1 öğrenci serbest bırakıldı.

Genel

17.05.2024, 09:53

Boğaziçi Üniversitesi'nde 4 Ekim'de yaşanan izinsiz gösteri sırasında bir grubun Rektör Prof. Dr. Naci İnci'nin makam aracının önünü kesmesi, bir kişinin de otomobilin üzerine çıkması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9'u üniversitenin öğrencisi, 1'i üniversitenin mezunu 10 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen öğrencilerden 2'si tutuklandı. Diğer şüphelilerin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

İKİSİ AKTİF ÖĞRENCİ DEĞİL

Gözaltına alınan bu öğrencilerin bir önceki Rektör Melih Bulu'ya yönelik şiddet olaylarına katılanlar arasında olduğu anlaşıldı. Şüpheli bir kişinin üniversitede aktif öğrenci olmadığı belirlendi.

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

OLAYIN GEÇMİŞİ

Üniversitede 4 Ekim'de yaşanan ve güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen izinsiz gösteri sırasında bir grup, Rektör İnci'nin makam aracının önünü kesmiş ve gruptan bir kişi otomobilin üzerine çıkmıştı. Bu gösterici, güvenlik görevlileri tarafından aracın üzerinden indirilmişti.

İzinsiz gösterinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında dün 7 kişi gözaltına alınmıştı. Polis ekipleri, bu sırada kendilerine mukavemette bulunan 3 kişiyi daha gözaltına almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading