Yandex Metrica

Bodrum'da kan donduran cinayet! Irina Dvizova-Dayana Dvizova kimdir?

Bodrum'da kan donduran cinayet! Irina Dvizova-Dayana Dvizova kimdir?

Bodrum'da sarp arazide çarşafa sarılı halde bulunan cesetlerin kimlikleri tespit edildi. Cansız bedenlerin Irina Dvizova ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova'ya ait olduğu ortaya çıktı. Korkunç cinayetlerin detayları gelmeye başladı. Irina Dvizova-Dayana Dvizova kimdir?

Genel

12.05.2024, 15:06

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sarp arazide çarşafa sarılmış ve iple bağlanmış halde 2 cansız beden bulunmuştu. Cesetler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp kurumu'na gönderildi. Cansız bedenlerin kimlikleri ise netlik kazandı. Cansız bedenlerin Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova'ya ait olduğu belirlendi. 

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

IRİNA DVİZOVA İLE DAYANA DVİZOVA KİMDİR?

Bodrum'da bulunan cesetlerin Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’ya ait olduğu belirlendi. Anne ile kızın Bordum'da yaşamını sürdürdüğü ve annenin emlakçılık yaptığı öğrenildi. Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova, birkaç gün önce ortadan kaybolduğu öğrenildi. Yakınlarının polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Anne ile kızın Bodrum  Konacık Mahallesi’nde bir sitede otururken katledildiği öğrenildi. 

Sosyal medyada yer alan haberlere göre anne ile kızın öldürülmesi olayında kadının eski eşi üzerinde şüpheler yoğunlaştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading