Yandex Metrica

Beykoz Belediyesi ve Kızılay'dan dayanışma toplantısı

Beykoz Belediyesi ve Kızılay'dan dayanışma toplantısı

Kızılay Beykoz Şubesi, dayanışma toplantısında Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Genel

23.01.2024, 19:30

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Kızılay Beykoz Şubesi'nin gönüllü çalışanlarıyla dayanışma toplantısında bir araya geldi. Akşam saatlerinde gerçekleşen yemekli toplantıda Kızılay'ın 154 yılık tarihini anlatan bir fotoğraf sergisine yer verildi.

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

BAŞKAN'DAN 154. YIL MESAJI

Başkan Aydın etkinliğe ilişkin sosyal medya hevabından yaptığı paylaşımda "154 yıldır Türkiye'nin gururu, insanlığın umudu olan Kızılay'ın Beykoz'umuzdaki iyilik elçileriyle dayanışma toplantısında bir araya geldik. Aziz milletimizin yüreğinden kopup büyüyen bu merhamet çınarı, daima dünyaya iyiliği hakim kılsın" ifadelerini kullandı.

Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu öldürdü! Akıllara durgunluk veren ölüm! Araçtan kopan tekerlik 13 yaşındaki çocuğu... Haberi Görüntüle

1868'DE KURULDU

Kızılay, 11 Haziran 1868 tarihinde "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adıyla Dr. Marko Paşa, Dr. Abdullah Bey, Kırımlı Aziz Bey ve Serdar-ı Ekrem Ömer Paşa’nın girişimleriyle kuruldu.
1877'de "Osmanlı Hilal-i Ahmer Cemiyeti", 1923'te "Türkiye Hilal-i Ahmer Cemiyeti", 1935'te "Türkiye Kızılay Cemiyeti" ve 1947'de "Türkiye Kızılay Derneği" adını aldı. Kuruluşa "KIZILAY" ismi ise Mustafa Kemal Atatürk tarfından verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading