Yandex Metrica

Babasını sırtından bıçakladı! Genç kız suç makinesi çıktı

Babasını sırtından bıçakladı! Genç kız suç makinesi çıktı

İstanbul'un Ümraniye'de ikamet eden Cansel Dilara Kınalı ile babası Mustafa Emre Kınalı arasından tartışma çıktı. Tartışma esnasında kızı babasını sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan baba hayatını kaybetti.

Genel

23.01.2024, 18:24

Olay dün gece Ümraniye Tantavi Mahallesi'nde yaşandı İddiaya göre özel bir bankada çalışan 38 yaşındaki Mustafa Emre Kınalı eşinden bir süre önce boşanmıştı. 

20 yaşındaki Cansel Dilara Kınalı ve 9 yaşındaki erkek çocuğunun velayeti babasındaydı. Okul nedeniyle annelerinin yanında olan çocuklarını görmek için eski eşinin evine gitmişti. 

Evde bir süre sonra baba kız arasında tartışma çıktı. Cansel Dilara Kınalı tartışmanın büyümesiyle babasını sırtından bıçakladı. Olay sonrası kız evden ayrılırken, eve polis ve sağlık ekipleri geldi. 

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

KIZ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Baba hastaneye kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya ilişkin inceleme başlattı. Cansel Dilara Kınalı’ yakalanarak gözaltına alındı. 

Cansel Dilara Kınalı, 'kasten öldürme' suçundan Kartal Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi ve ardından cezaevine gönderildi. Kınalı'nın 5 tane suç kaydı olduğu öğrenildi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading