Yandex Metrica

Azerbaycanlı itfaiyecilerin Türk bayrağı duyarlılığı

Azerbaycanlı itfaiyecilerin Türk bayrağı duyarlılığı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangını için Azerbaycan'dan desteğe gelen itfaiyeciler, alevle mücadelelerini Türk bayrağına olan saygı ve duyarlılıklarıyla devam ettiriyor.

Genel

23.01.2024, 21:57

Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığına bağlı olan ve 100 kişiden oluşan itfaiyeci grubu, bölgedeki yangınların söndürülmesi için orman kahramanlarına destek veriyor.

Azerbaycanlı itfaiyeciler, alevlerle mücadelesinde hem meslektaşlarından hem de Türk halkından büyük takdir görüyor.

Hisarönü Mahallesi'nde meydana gelen yangında da görev yapan Azerbaycanlı itfaiyecilerin, evlerin bahçelerinde asılı olan Türk bayraklarına karşı gösterdikleri duyar büyük övgü topladı.

İtfaiyeciler, yangından zarar görme riski ile karşı karşıya olan Türk bayraklarını tek tek toplayarak muhafaza altına aldı.

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

"SON GÜNÜMÜZE KADAR TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ"

Azerbaycan itfaiyesi komuta edenlerden Kamil Dünyamaliyev, Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi.

Türkiye'de meydana gelen orman yangınlarının kendisini çok üzdüğünden bahseden Dünyamaliyev, şöyle konuştu:

"Türkiye bizim kardeşimiz. Azerbaycan ile Türkiye her zaman kardeş olacaktır. Son günümüze kadar Türkiye'nin yanındayız. Marmaris'te orman yangını söndürmek için geldik. Ev yanıyordu, evin içine girdim baktım kimse yoktu. Türk bayrağını gördüm ve onu aldım. Bayrak bizim için çok önemli."

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

"BAYRAK BİZİM HER ŞEYİMİZ"

İtfaiye eri Nail Gailov da "Bayrak bizim her şeyimiz. Onu yanmaya bırakmayız. Türk halkını seviyoruz ve her zaman onların yanındayız. Azerbaycan her zaman Türkiye'nin yanında olacaktır" diye konuştu.

İtfaiye eri Tural Mehmetov da Türkiye'de bir an önce orman yangınlarının son bulmasını istediğini, bunun için var gücüyle çalıştığını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading