Yandex Metrica

Ayda 150 bin TL maaşla çalışacak Türkçe bilen personel aranıyor! İşte aranan şartlar...

Ayda 150 bin TL maaşla çalışacak Türkçe bilen personel aranıyor! İşte aranan şartlar...

Dünyanın en zengin iş insanları listesinde zirvede bulunan SpaceX ve Tesla'nın sahibi Elon Musk'ın uydu internet hizmeti Starlink ülkemizde de faaliyete geçmeye hazırlanıyor. Starlink Türkçe bilen personel arayışına girdi. Saati 24 dolar olduğu açıklanan işte günde ortalama 10 saat çalışan bir kişi güncel dolar kuru ile 150-170 bin TL arasında aylık maaş alacak.

Genel

22.03.2024, 10:49

Elon Musk’ın dünyaya uzaydan internet hizmeti sağlayan şirketi Starlink ülkemizde de faaliyete geçiyor. Şirket ülkemizde yapılanması için yeni personel arayışına başladı.Dünya devi şirket çalışanlarına saatlik 24 dolar ücretle iş fırsatı sunuyor. Şirket Türkçe bilen yeni personellerin alımı için iş ilanı açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD'nin New York kentinde bir araya gelen ve görüşmeye oğlunu da getiren Musk bir sonraki Tesla fabrikası için Türkiye'nin önemli bir seçenek olduğunu ifade etmişti. Musk Türkiye'ye yatırımlarına devam ediyor. Son olarak dünyanın en çok kullanılan internet servislerinden biri olan Starlink ülkemizde faaliyete geçmeye hazırlanıyor. Starlink hizmetini sunan SpaceX şirketi, Türkiye’de çalışmak için personel arayışına başladı. Şirket yeni iş ilanlarını yayınladı. 

1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en pahalı lisesi belli oldu! 1 milyon TL'yi geçtiler! Veliler kara kara düşünüyor: Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

AYDA 150 BİN TL MAAŞ

Şirket Türkiye operasyonları için personel alımına gidiyor. "Müşterilere donanım veya yazılım sorunları için teknik destek sağlamak" amacıyla açılan iş ilanının detayları Türk vatandaşları tarfından yakından takip ediliyor. Bu iş ilanı Türkiye'de çalışmak için değil ABD'de çalışmak için geçerli. İş ilanına göre saatlik 24 dolar ücret verilecek. Bu ücret Türkiye'deki güncel dolar kuruna göre hesaplandığında ve hafta sonu çalışmanın olmadığı düşünülürse 150 bin TL seviyesine denk geliyor.

Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Fransız okulundan sonra Alman okuluna da MEB’den nota! Haberi Görüntüle

STARLİNK İŞ İLANI ŞARTLARI NELER?

İş ilanın en dikkat çeken maddesi ise "Türkçe bilmek."

ABD'de çalışma iznine sahip olmak. 

En az lise diploması sahibi olmak. 

1 yıl deneyimli olmak. 

İyi derecede İngilizce ve Türkçe 

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlyabilmek.

Tatillerde çalışmaya müsait olmak.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

STARLİNK TÜRKİYE ÜCRETİ NE KADAR?

Starlink'in ABD'de 400-500 dolar seviyesinde hizmet verdiği biliniyor. Ülkemizde ise aylık Starlink ücretinin ne kadar olacağı henüz belli olmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading