Yandex Metrica

Ayako Takasu kimdir? Murat Ülker’in gelini Ayako Takasu nereli?

Ayako Takasu kimdir? Murat Ülker’in gelini Ayako Takasu nereli?

Ülker'in sahibi ünlü iş insanı Murat Ülker'in oğlu Fatih Ülker sade bir törenle Ayako Takasu ile evlendi. Çiftin nikah törenlerine iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Tarihi Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen törene basın mensuplarının da ilgisi oldukça fazlaydı. Peki Ayako Takasu kimdir? Murat Ülker’in gelini Ayako Takasu nereli?

Genel

19.05.2024, 21:56

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in oğlu Fatih Ülker Ayako Takasu ile dünya evine girdi. Çiftin sade bikah törenine iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı. Basın mensuplarının da yoğun katılım gösterdiği nikah töreni oldukça çok konuşuldu. Yıldız Holding yatırımlarına devam ederken şirketin veliahtlarından olan  Fatih Ülker'i mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Fatih Ülker hayatını Ayako Takasu ile birleştirdi.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

AYAKO TAKASU KİMDİR?

Ayako Takasu'nun kim olduğu ve çiftin nasıl tanıştıkları ise merak konusu oldu. 

Japonya'da dünyaya gelen Ayako Takasu ile Fatih Ülker'in Japonya'da tanıştıkları tahmin ediliyor. Çift tanıştıktan sonra evlilik kararı aldı. 

You An Li ve Toshio Takasu çiftinin kızı olan Ayako Takasu ile Fatih Ülker geçtiğimiz yıl nişanlanmıştı. Nişan Japonya'da yapılmıştı. 

Fatih Ülker ve Ayako Takasu çifti sade bir törenle İstanbul'da evlendi. Çiftin nikah törenine sevenleri, arkadaşları, akrabalaları ve iş dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı.

Sait Halim Paya Yalısı’nda düzenlenen sade törenle Ayako Takasu ile Fatih Ülke evlendi. 

Ayako Takasu’nun kaç yaşında olduğu ve mesleği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Ayaka Takasu Ülker ailesinin gelini olmuştur.

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

FATİH ÜLKER KİMDİR?

Fatih Ülker 2000 yılında doğdu. 23 yaşında olan Fatih Ülker hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Fatih Ülker'in 2 de kardeşi var.  Fatih Ülker; Murat Ülker ve Betül Ülker çiftnin küçük oğludur. Murat Ülker’in en büyük oğlu Yahya Ülkerdir.  Mustafa Ülker ve Fatih Ülker ise ikiz kardeşler.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading