Yandex Metrica

Avrupa'da 1. sıradayız! Bu seferki hepsinden çok farklı

Avrupa'da 1. sıradayız! Bu seferki hepsinden çok farklı

Yapılan araştırmya göre Avrupa'nın en sinirli ülkeleri açıklandı. Türkiye en sinirli ülkeler sıralamasında 1. sırada yer aldı.

Genel

23.01.2024, 19:39

Zaman zaman insanların sinirleniyor olması oldukça alıştığımız bir durum. Günlük yaşamımızda bizlerin de sinirlendiği çok sayıda farklı olay veya olgu karşımıza çıkabiliyor. Görünüşe göre bu durum her ülkede var ancak bizim ülkemizdeki kadar değil.

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti! İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İLK SIRADA

Yeni paylaşılan bir haritada, Avrupa'nın sinirlilik haritası çıkarıldı. Bu haritada en üstte ülkemiz yer aldı. Hatta geri kalan ülkelerden o kadar ayrılıyoruz ki bizim sinir katsayımızla en yakın takipçimiz arasında neredeyse iki kategori fark bulunuyor. 

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

LİSTENİN EN ALTINDA FİNLANDİYA VAR

Bu haritada, farklı ülkelerdeki insanların kendilerini sinirli olarak tanımlayıp tanımlamaları üzerine toplanmış verilerle oluşturuldu. Listenin en altında Finlandiya yer aldı. Finlilerin sadece %5'i kendisinin günün büyük kısmında kızgın hissettiğini ifade etti. İskandinav ülkesi hali hazırda en mutlu ülke olarak biliniyor. 

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

AVRUPA ÜLKELERİNİN KIZGINLIK SEVİYESİ YÜZDE 25'İN ALTINDA

Avrupa ülkelerinin büyük bir kısmının kızgınlık seviyesi %25'in altında kalıyor. Bu durumun bizim dışımızdaki tek istisnası olan Kuzey Makedonya'da ise bu oran %26 olarak gerçekleşiyor. Kuzey Makedonya'nın içinde bulunduğu karmaşa ortamında kızgınlık oranının yüksek olması şaşırtıcı değil.

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEN DAHA SİNİRLİ TEK ÜLKE LÜBNAN

Ülkemizde ise durum çok daha karışık gözüküyor. Yapılan çalışmaya göre ülkemizdeki insanların %48'i, yani neredeyse yarısı günlük yaşamında en çok deneyimlediği duygunun öfke olduğunu söylüyor. Dünya'da bizden daha sinirli olan sadece Lübnan var, onlar da yalnızca bir tık daha (%49) sinirli durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading