Yandex Metrica

ATM'den para çekmek isteyenleri dolandırdı

ATM'den para çekmek isteyenleri dolandırdı

Siirt'te para çekmek için ATM'yi kullanan ve yardıma ihtiyaç duyan vatandaşları yardım etme bahanesiyle dolandıran adam yakalandı.

Genel

24.04.2024, 13:49

Siirt’te ATM’den para çekmekte zorlanan yaşlı ve yardıma muhtaç insanları, yardım etme bahanesiyle dolandırdığı anlaşılan Ö.C.E. gözaltına alındı.

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER ELE VERDİ

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin ATM’lerden para çekmeye çalışan yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşları dolandırdığını tespit etti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinden, yardım etme bahanesiyle yanlarına yaklaştığı insanların hesabındaki paraları kendi hesabına aktardığını saptadıkları şüphelinin Ö.C.E. olduğu anlaşıldı. 

Ekipler, dolandırıcılık hadiselerinin yaşandığı ATM'ler önünde önlem aldı. Diğer taraftan Ö.C.E., bir yaşlı vatandaşı dolandırmak üzereyken suçüstü yakalanıp, gözaltına alındı. Emniyete götürülen Ö.C.E.'nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading