Yandex Metrica

Asgari ücrette son nokta! Maaşlarınız yüzde 30 zamlandı! Temmuz zamlı maaşınız hesabınızda

Asgari ücrette son nokta! Maaşlarınız yüzde 30 zamlandı! Temmuz zamlı maaşınız hesabınızda

Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün 2.kez toplandı. Özellikle milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren asgari ücrette son detaylar belli olmaya başladı. Asgari ücret artışı ile SGK'ya askerlik, doğum ve yurt dışı borçlanması maliyeti artacak. İşçi kesimi teklifini bugün masaya getirecek.

Genel

23.01.2024, 21:03

Temmuz ayına az bir zaman dilimi kala vatandaşlar asgari ücrete ne kadar zam yapılacağına ilişkin arama motorlarında sıkça araştırma yapmaya başladı. Milyonlarca kişinin merak beklediği asgari ücret ara zammında rakamlar netleşmeye başladı.

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET SONRASI PRİM BORÇLARI ARTACAK

Eğer bu rakamı 18 aylık askerlik borçlanması olarak hesap yaparsak şu anda 57 bin 646 lira olan ödeme asgari ücrete yapılması tahmin edilen yüzde 30 zamdan sonra 74 bin 939 lira olacak. Buradaki ödeme farkı ise 17 bin 293 lira olacak. Bu borçlanma durumları yurt dışı ödemlerde de var. Orada yüzde 45 olarak ödeniyor. Burada aylık fark bin 351 liralık fark oluşuyor.

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? Hangi uçuşlar rötarlı olacak? Haberi Görüntüle

YÜZDE 30'LUK ZAM BEKLENİYOR

Başvuru anında bir ödeme yapmaya gerek yok. Vatandaşlar e-Devlet'e girecek ve başvuru yapacak. Bu noktadan sonra başvuru alınmış olacak ve borçlanma farkı olmayacak ve ödeme emri 1 ay sonra gelecek. Bugün başvuru yapan bir vatandaş açısından hem cebinde yüzde 30'luk bir para cebinde kalacak. Burada ödemeler ağustos sonu gibi olacak. Ödeyemezseniz başvurunuz iptal olur."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading