Yandex Metrica

Antalya'da 93 yaşındaki Hüseyin amca karpuzları orman işçilerine ikram etti

Antalya'da 93 yaşındaki Hüseyin amca karpuzları orman işçilerine ikram etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde yalnız yaşayan 93 yaşındaki Hüseyin amca, yanan evinin bahçesinde yetiştirdiği karpuzları orman işçilerine ikram etti.

Genel

23.01.2024, 17:45

Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Gülbahar köyünde yaşayan ve çıkan orman yangınında evi yanan 93 yaşındaki Hüseyin Yıldırır, yanan evin bahçesinde zarar görmeden kalan karpuzlardan orman işçilerine ikram etti. Hüseyin amca, "Bundan sonra ne yapacağım ben evi barkı; milletimiz ve devletimiz huzurlu olsun. Bana köşk yapsalar, devletim huzursuz olduktan sonra ne yapayım ben köşkü?" diyerek duygularını dile getirdi.

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

AYRILIRKEN KUŞLAR İÇİN YEM VE SU BIRAKTI

Alanya'da çıkan orman yangınında bazı yerleşim yerleriyle beraber, Gülbahar köyünde yalnız yaşayan Hüseyin Yıldırır'ın tek katlı evi de yandı. Çıkan yangından son anda sağ kurtulan ve kızının yanına yerleşen Hüseyin Yıldırır, yangın söndürme çalışmalarından sonra köpeği ile birlikte alevler arasında yanan evine dönünce hüzünlü anlar yaşadı. Yıldırır'a orman işçileri de eşlik etti. Evi tamamen yanan Yıldırır, orman işçilerine köpeğini kurtarabildiğini; fakat evde beslediği 4 kedisini çıkaramadığını anlattı. Yangından zarar gören Yıldırır, bahçeyi de gezerken alevlerin ulaşmadığı karpuz ve meyvelerinden orman işçilerine ikram etti. Hüseyin amca, yanan evinin bahçesinde yanan kütüğün üzerine kuşlar için de yem ve su da bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading