Yandex Metrica

ANTALYA SU KESİNTİSİ | ASAT 29-30 Eylül su kesintisi: Antalya'da hangi ilçelerde su kesintisi var? Kesinti ne kadar sürecek?

ANTALYA SU KESİNTİSİ | ASAT 29-30 Eylül su kesintisi: Antalya'da hangi ilçelerde su kesintisi var? Kesinti ne kadar sürecek?

Antalya'da sular mı kesildi? Antalya'da sular ne zaman gelecek? ASAT 29-30 Eylül su kesintisine ilişkin açıklama yaptı. ASAT'dan yapılan açıklamada, Antalya'nın bazı bölgelerine su verilemeyeceğini bildirdi. Antalya Su ve Atık Su idaresi (ASAT) şehir genelinde planlı bakım çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, 29-30 Eylül tarihleri arasında kesintiye gideceğini duyurdu. Peki Antalya'nın hangi bölgelerine su verilmeyecek? Kesinti kaç saat sürecek?

Genel

02.03.2024, 02:44

Antalya'da sular mı kesildi? Antalya'da sular ne zaman gelecek? ASAT 29-30 Eylül su kesintisine ilişkin açıklama yaptı. ASAT'tan yapılan açıklamada, Antalya'nın bazı bölgelerine su verilemeyeceğini bildirdi. Antalya Su ve Atık Su idaresi (ASAT) şehir genelinde planlı bakım çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, 29-30 Eylül tarihleri arasında kesintiye gideceğini duyurdu. Peki Antalya'nın hangi bölgelerine su verilmeyecek? Kesinti kaç saat sürecek?

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

ANTALYA'DA SULAR MI KESİLECEK?

ASAT'dan yapılan açıklama sonrası Antalyalı vatandaşlar arama motoruna, "Antalya'da sular mı kesilecek? Antalya'da sular kaç saat kesilecek? Antalya'da hangi ilçede sular kesilecek? sorularını sormaya başladı. Su kesintisi, Antalya'nın belirli bölgelerini etkileyecek. ASAT yetkilileri, bu çalışmanın 29 Eylül'den 30 Eylül'e kadar süreceğini ve bazı mahallelerde su kesintisinin belirli saat dilimlerinde yaşanabileceğini bildirdi. 

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

ANTALYA'NIN HANGİ İLÇELERİNE SU VERİLMEYECEK?

ASAT yetkilileri, planlı su kesintilerinin alt yapı çalışmaları, bakım ve onarım faaliyetleri gibi teknik sebeplerle gerçekleştirildiğini belirtti. Kesintilerin su temini altyapısının güncellenmesi ve kalitesinin yükseltilmesi için yapıldığını açıkladılar. Antalya su kesintileri için  target="_blank">ANTALYA SU KESİNTİSİ LİSTESİ'ne tıklayarak bulunduğunuz ilçeye göre bölgenizdeki ASAT su kesintileri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading