Yandex Metrica

Alper Gezeravcı'dan 'uzayda yemek keyfi' paylaşımı gündem oldu!

Alper Gezeravcı'dan 'uzayda yemek keyfi' paylaşımı gündem oldu!

Türkiye'in ilk astronotu Alper Gezeravcı 19 Ocak günü ABD'nin Floriada eyaleti Kennedy Uzay Üssü'nden Aixiom Missonu görevi kapsamında 4 mürettebat ile  birlikte Uluslararası Uzay İstasyonu'na gönderildi. 20 Ocak günü Dragon Kapsülü ile gönderilen Gezeravcı'nın uzayda yemek yerken fotoğrafı gündem oldu.

Genel

18.03.2024, 09:40

19 Ocak günü Türkiye'nin ilk astornutu olarak uzaya Aixiom Mission görevi kapsamında SpaceX roketi Dragon kapsülü ile uzaya gönderilmiş, 20 Ocak günü ise Uluslararası Uzay İstasyonu'na kenetlenme başarıyla gerçekleşmişti.  13 farklı deney yapacak olan Gezeravcı ilk çalışmalarına başladı. Uzayda br gününün nasıl geçtiği merak edilen Gezeravcı'nın yemek yerken çektirdiği fotoğrafı ise sosyal medyada gündem oldu. 

Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Konuşmak için gitti rastgele ateş etti! Damat, 3 kişiyi katletti! Haberi Görüntüle

ALPER GEZERAVCI'DAN YEMEK KEYFİ PAYLAŞIMI

Gezeravcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Uluslararası Uzay İstasyonu’nda Komutan Michael ile yemek keyfi!" dedi.

Komutan Michael Lopez-Alegria de sosyal medya da aynı paylaşımı yaparak; ''"İlk Türk astronot ile Uzay İstasyonu'nda yemek keyfi!" paylaşımında bulundu.

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

TEKNOLOJİ BAKANI KACIR'DAN AFİYET OLSUN YORUMU

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ise; ''  Afiyet olsun'' paylaşımında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading