Yandex Metrica

Algıcı Babala TV yine iş başında: İnce'ye FETÖ ayarı

Algıcı Babala TV yine iş başında: İnce'ye FETÖ ayarı

Algıcı Babala TV'nin bu haftaki konuğu CHP linç ekibinin yeni gözdesi olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oldu.

Genel

23.01.2024, 20:43

Babala TV'nin konuğu olan İnce'ye sorulan sorular, izleyiciler arasına sızan FETÖ iltisaklı isimler, Babala TV'nin montaj teknikleri, fonda kullandığı müzik ve paylaştığı bölümler aslında çok şey anlatıyor. İnce'nin öfkeli cevapları da sonuç itibarıyla itibar cellatlığı taktiğinin tuttuğunu gösteriyor.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan kalkmasının ardından başlatılan linç kampanyası şimdi de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye uygulanıyor.

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı! Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi... Haberi Görüntüle

DEPREMDE "BARAJLAR YIKILDI" YALANI İLE TANIDIĞIMIZ BABALA YİNE İŞ BAŞINDA

Youtube'da Babala TV'de yayınlanan "Mevzular Açık Mikrofon" programının bu hafta ki konuğu Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oldu. İnce'ye soru soranlar arasında FETÖ'nün avukatının olması dikkatlerden kaçmadı. Her seferinde asker çocuğu olduğunu ve FETÖ'den nefret ettiğini söyleyen Oğuzhan Uğur'un her program bir FETÖ'cüyü programına seyirci olarak olması akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

Deprem zamanı sosyal medya hesaplarından algı paylaşımları yapmıştı. Onlarca insan enkaz altında kurtarılmayı beklerken "Barajlar Yıkıldı" paylaşımı yapıp çalışmaları durma noktasına getirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading